Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Kawa

Domyślnie Kawa

Witam. Jestem nowy na tym forum. Chciałbym zaprezentować moją prace, wykananą aparatem Nikon D2x w studiu. Czekam na opinie

Ostatnio edytowane przez fotogal ; 17-02-2010 o 18:55

Domyślnie

Kolorki w moim klimacie. Lubię taką tonacje, ale nie rozumiem krzywizny i jak dla mnie to taki zwykły krzywy centralny kadr z ładnymi kolorkami. Wszystko oczywiście moim zdaniem a fachowcem nie jestem. Po jeszcze jednym spojrzeniu nie mogę kupić tej nienaturalnie krzywej filiżanki z kawą.
    DX|FX|kilka szkiełek|SB600 i Yungnuo
    http://blog.foto-radom.pl

Domyślnie

kolorki może i fajne,ale samo zdjęcie takie tam a czy do makro? W mojej ocenie chyba nie bardzo,ale niech tam...
    Sama kawa jakoś nie specjalnie kusi do spożycia,brakuje mi tu aromatu tego w fotografii.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Zalałeś mi kawą biurko...
    Pozdrawiam. Martini
    NIKON-owska pucha z dodatkami

Domyślnie

Martini nie mogę niestety wytrzeć Twojego biurka sorki....

Domyślnie

to zdjęcie z tym krzywym kadrem było zamierzone, otóź czy zwróciłbyś uwagę na tą fotkę bez tej ;wady;
    pozdrawiam

Domyślnie

Zwróciłem uwagę, ale nie pasuje mi ta krzywizna. Czy bym się zainteresował prostym... Jeśli by miało coś w sobie pewnie tak. Sam pomysł miły dla oka ale moim zdaniem nie wykorzystane. Kawa i przypuszczam woreczek z filiżanką fajnie grają fakturą i kolorem, ale to wszystko co mi się podoba. Jak napisał Gadzeciaz brak aromatu Pozdrawiam

P.s
    nie mówię, że zrobił bym to lepiej, więc się nie obrażaj.
    DX|FX|kilka szkiełek|SB600 i Yungnuo
    http://blog.foto-radom.pl

Domyślnie

Drogi Sebwerze
    nie obraziłem się ,źle mnie zrozumiałeś dla mnie to ogromna radośc ,źe zechciałeś wyrazić swoje jakźe cenne uwagi
    Pozdrawiam

Domyślnie

Kadr jest OK, kolorki fajne, fotografia w sam raz na jakiś serwis Stockowy. Mi przeszkadzają tylko dwie rzeczy. Mam wrażenie, a przynajmniej na moim monitorze w pracy, że filiżanka dostała stanowczo za dużo światła i jest mocno przepalona. Druga rzecz, to już nie jest makro, a raczej "martwa natura"
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

U mnie tez filizanka jest troche za jasna, poza tym cos kolor tej "cremy" nie do konca chyba dobry - tez za jasna.
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów