Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Wszystko mi pasuje ...piękny klimacik

Domyślnie

Dla mnie bardzo pierwszoklasowo
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

A ja musze Tobie Strusiu napisac, ze dobrze zrobiles, iz nie zastosowales tego dodatkowego sztaflazu w PD Jednak pozostawiles cos niepokojacego na samej gorze skalek po prawej.
    Te smugi na niebie wskazuja na dosc wczesna pore (chyba, ze sie myle). Jednak tu jestem pelen podziwu za oddanie klimatu pory pozniejszej i bardzo trafnej konwersji.
    Jesli ma szumic to sie nie czepiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Jednak pozostawiles cos niepokojacego na samej gorze skalek po prawej.
    Chyba wiem o czym piszesz. Az musze zerknac na oryginal bo na pewno nic tak nie grzebalem stempelkami ani innymi taki cudami. Plamy na matrycy tez mam gdzie indziej

Cytat Zamieszczone przez GUINESSts
    Te smugi na niebie wskazuja na dosc wczesna pore (chyba, ze sie myle). Jednak tu jestem pelen podziwu za oddanie klimatu pory pozniejszej i bardzo trafnej konwersji.
    Jesli ma szumic to sie nie czepiam
    Chyba ze sie mylisz... Ten kadr popelniony z tego co pamietam okolo 13:00. JA jestep pelen podziekowan za podziw.

Podziekowan dla wszystkich odwiedzajacych i komentujacych

woda
    Gość

Domyślnie

Moze odrobinke swieci sie ten kamien po lewej stronie ale i tak mi sie podoba. Bardzo dobra konwersja. No i te promienie. Bardzo mi to pasi na tym zdjeciu.

Domyślnie

"Pędziwiatr" ................... WYMIOTŁEŚ !!!!!!!!!!!

Padające w tle promienie słońca, dodają takiej wspaniałej kurtyny, że nie mogę tego podkreślić.
    Podłoga wspaniale podkreślona.
    I jak udana przeróbka na cz/b.

Po prostu ideał.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    "Pędziwiatr" ................... WYMIOTŁEŚ !!!!!!!!!!!

Padające w tle promienie słońca, dodają takiej wspaniałej kurtyny, że nie mogę tego podkreślić.
    Podłoga wspaniale podkreślona.
    I jak udana przeróbka na cz/b.

Po prostu ideał.

Chyba najbardziej lechczacy moje prozne ego kometarz na tym forum od jakis 1405 postow (stan na dzien18.02.2010 godzina 16:57 czasu Greenwich )

Pieknie dziekuje

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów