Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Kamyk zimą....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Dobra fotografia, niemniej chyba podobnie jak w przypadku podobnej fotografii, którą pokazywałeś w czerni i beli rozjaśniłbym bardzo delikatnie chmury po lewej.
    z reguły staram się nie popełniać dwa razy tych samych błędów i tak jest w tym przypadku, chmurki zostały już rozjaśnione, większa ingerencja zkłóca harmonię foty - poza tym zauważ że na wszystkich zdjęciach z tego miejsca z prawej wali bardzo silne światło które naturalnie rozjaśnia chmurki z prawej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ... chmurki zostały już rozjaśnione, większa ingerencja zkłóca harmonię foty - poza tym zauważ że na wszystkich zdjęciach z tego miejsca z prawej wali bardzo silne światło które naturalnie rozjaśnia chmurki z prawej
    Jasne widać doskonale te silne boczne światło - rozumiem również Twoją wizję tej fotografii.
    Niemniej podtrzymuję zdanie że bardzo delikatne rozjaśnienie, w moim subiektywnym odczuciu wpłynełoby bardzo pozytywnie na ten kadr
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ....... z dedykacją dla mjr - a , zapraszam

pozdrawiam
    I ja to dopiero teraz widzę ..................... !!!

Bardzo dziękuje za dedykację i przyjmuję z pokorą ...... bo jest na czym wzrok zawiesić.
    Tu Janusz jesteś cały TY !
    Jak już kiedyś zauważyłem, pod takim zdjęciem nie musisz się podpisywać, bo od razu czuć, że to Twoje.

Pozdrawiam serdecznie.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Ten snieg na pierwszym planie lapie juz niebieski kolorek...... Poza tym przyjemnie. Fajnie niebo miales

Domyślnie

Świetne! Bardzo czysto wręcz sterylnie

ps.
    Janku, nie kusiło Cię cięcie w kwadrat?
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

woda
    Gość

Domyślnie

Piekny przyklad jak z niczego mozna zrobic przyjemne dla oka cos. Bardzo mi sie podoba.

Domyślnie

Fajna fota, bardzo ladnie i ten niebieski dominujacy na zdjeciu jest bardzo naturalny!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Świetne! Bardzo czysto wręcz sterylnie

ps.
    Janku, nie kusiło Cię cięcie w kwadrat?
    odpowiadałem na takie pytanie Radkowi _1 ale odpowiem ponownie, ja jestem tradycjonalistą praktycznie nie docinam kadrów, to pozostałość po analogu - więc kiedy kadruję w plenerze to z reguły tak widzę na gotowo zdjęcie i tak jest w tym przypadku mimo ze kadr jest 50/50 to nie ma w/g mnie miejsca na kwadrat szkoda i dołu i nieba

Domyślnie

Niebieski jest tu,raczej, w równowadze,jest tam gdzie trzeba..
    Widać,że morze słone......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów