Szukaj
lekko niedoświetlony wyszedł.
yyyyyyyyyyy
na pewno?
dzięki dopiero zaczynam a to zdjęcie to taki spontan
No powiem ci że nie wygląda to najlepiej, duże ISO, kasza i ciemno jak piernik. Co do kadru moim skromnym zdaniem jest do przyjęcia ale ogólnie światło tutaj spaprałeś maksymalnie. Musisz troszkę popracować nad obróbką i więcej się przyglądać innym i pewnie sobie poradzisz. Pozwoliłem sobie coś takiego z tego zdjęcia zrobić.
Ostatnio edytowane przez Pimps ; 16-02-2010 o 22:51 Powód: Pozwoliłem sobie edytować i pokazać jeszcze BW
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
I oto chodzi,kierunek podany teraz tylko nauka,nauka,nauka a za parę chwil będzie znacznie lepiej,warto się uczyć tym bardziej że to twoja ukochana więc i dla siebie ale przede wszystkim dla niej. Spróbuj w BW.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Śliczne dzięki za opinie.
Jeśli mógłbyś mi zdradzić w jakim programie tak dopieściłeś moje fotki to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Co do samego dopieszczania fotek to jak na orginalnym zdjęciu nie było tego tak bardzo widać to na obróbce tak. lewe oko wydaje się mniejsze niż prawe a na obróbce dodatkowo że widać to dobitnie to jeszcze lewe wydaje się spłaszczone.
System "C"
sporo nauki przed Toba pomijając kwestie techniczne nie przedstawiłeś pozytywnie tej ukochanej
Skontaktuj się z nami