Szukaj
Czyli P50 = 1400 w mniejszym wydaniu?
Wcześniej sugerowałeś, że może być różnica, podając za przykład inne modele.
Teraz sugerujesz, że nie ma różnicy.
Jaka jest oostateczna odpowiedź?
Wybierasz pół na pół, czy telefon do przyjaciela?![]()
Tzn. jakość wydruku powinna być taka sama (+/-) - natomiast co do tego, która się pierwsza rozpadnie to stawiam na P50.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Może i się mylę ale te "starsze" mają po 90 dziurek a nowsze znacznie więcej. Miałem kilka z tych drukarek przez dłuższy czas, na starszych nie uświadczyłem zatykania, aple piękne, a na nowszych non stop któreś się przytykały, przez co zmora prążków doprowadzała mnie do siwizny.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
540 dysz jest na wszystkie kolory czyli 90 na pojedynczy. Swego czasu miałem 1400 i akurat miałem problem z zatykaniem dysz. W związku z tym problemem sprawdzałem sobie na wszelki wypadek numery głowic i okazało się, że głowica jest ta sama co w P50. Aktualnie mam kombajn PX710W (A3 przestało mi być potrzebne) i w tym urządzeniu jest inna głowica (180 dysz na kolor i kropla 1,5 pl) oraz inna mechanika ruchu głowicy (stałe kasety nieporuszające się z mechanizmem). Jeżeli chodzi o jakość wydruku to różnic miedzy PX710W i 1400 brak, natomiast kombajn ze względu na inną konstrukcję głowicy i transportu jest znacznie szybszy.
Czekam na P50 z CISS z pewnego źródła, które chwilowo wyschło.
W miedzyczasie dostałem od kol. z forum wydruk A4 pewnej ulubionej foty, zrobiony tymi tuszami i jest supeeer![]()
ff
grzegorzant mógłbyś zdradzić co to za CISS ?
CISS to system stalego zasilania tuszem, zamiast kardridzy.
d700
Skontaktuj się z nami