Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie West Cornwall Pasty

Jedne z najlepszych Pasty które można zjeść na wyspach. Tradycja ich wypieku sięga XVII wieku.

Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Jak jedno z najlepszych - chyba miejsc - to dlaczego taka żałobna ramka?
    I tak na moje oko to leci ciut w prawo.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Jak jedno z najlepszych - chyba miejsc - to dlaczego taka żałobna ramka?
    I tak na moje oko to leci ciut w prawo.
    Ramka jest dokładnie taka, jaka tonacja zdjęcia. Czarne mi obrzydły i pomyślałem ze czas na coś nowego na ścianę. Wydrukujemy, zobaczymy... Generalnie kuchnia brytyjska jakąś wielką rewelacją nie jest a West Cornwall produkuje najlepsze ciacha tego sortu, co z grubsza znaczy, że są jadalne. Zdjęcie starałem się wykonać lekko asymetrycznie, nie prostopadle, czyli w moim mniemaniu - street'owo a przy okazji wyszło trochę krzywo. Przyznaję, że doświadczenia w tej materii nie mam żadnej.

P.S. Nie ma co się spodziewać cudów po przepisie który zakłada pieczenie starej wołowiny z rzepą. Niemniej, dobrze przyrządzone da się zjeść a na długie zwiedzanie i wycieczki kalorie jak znalazł.
    Ostatnio edytowane przez fushiro ; 16-02-2010 o 02:24 Powód: p.s.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

bardzo pozytywnie, tak jak napisal autor wchodzi ladnie w tonacje zdjecia. fajnie pokazane miejsce i ludzik na plus, bob ozywia obraz, dzieki swojemu rozmyciu. Osobiście lubie takie klimaty. Moze nie koniecznie kuchnie bo jest specyficzna, ale klimat tek
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrLiR Zobacz posta
    bardzo pozytywnie, tak jak napisal autor wchodzi ladnie w tonacje zdjecia. fajnie pokazane miejsce i ludzik na plus, bob ozywia obraz, dzieki swojemu rozmyciu. Osobiście lubie takie klimaty. Moze nie koniecznie kuchnie bo jest specyficzna, ale klimat tek
    Jestem za a nawet ... bardzo za.
    D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
    Portfolio

Oszczędny w słowach Awatar kes25
    Miasto
    Wyszków/Warszawa

Domyślnie

Sepia dobrze wyszła. Tak jak przedmówca uważam że leci na prawo i ramka jest zbędna ;>
    D700, D200, Fuji S3 Pro, F80 i 5 słoików
    http://photokes.pl

Uprawnienia umieszczania postów