Współlokatorka moja jak zobaczyła Twoją fotkę po czym spojrzała na moje, to stwierdziła "może lepiej rób portrety?" I cholera, coś w tym jest...
Świetna fota, mi się podoba, na mnie robi wrażenie.
Szukaj
Współlokatorka moja jak zobaczyła Twoją fotkę po czym spojrzała na moje, to stwierdziła "może lepiej rób portrety?" I cholera, coś w tym jest...
Świetna fota, mi się podoba, na mnie robi wrażenie.
Pursue happiness with diligence
Podziękował wszystkim obecnym i nieobecnym za uwagi i akceptację![]()
Dla mnie Strusiu to jest zajebiaszcze
D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
Portfolio
Wygląda trochę jak wyspa unosząca się w chmurachwybaczcie, ale wczoraj oglądałem Avatara więc wyobraźnia mnie ponosi
hehe
![]()
NIKON D90, obiektyw z zestawu 18-105 VR
Swietna praca, bardzo podoba mi sie bogactwo odcieni szarosci, czerni i bieli na tym zdjeciu, niesamowite niebo. Jedyne zastrzezenia jakie mam odnosza sie tylko i wylacznie do kadrowania...gdyby kamien nie byl tak centralnie umieszczony, zdjecie by zyskalo wg mnie. Ale i tak mi sie bardzo podoba![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Nie mam pytań! Podoba sie![]()
Podziekowal tym ktorym jeszcze nie mialem okazji podziekowac. Niebawem (moze dzisiaj...) kolejne B&W
Skontaktuj się z nami