Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie Lady in red by [Hanibal]

Witam serdecznie

Ostanio mialem przyjemnosc wspolpracowac z przesympatyczna dziewczyna o imieniu Ania Kołtunowicz.
    Sesja byla zamowiona juz pare tygodni wczesniej... wkoncu udalo sie nam znalesc wspolny wolny dzien jak i w miare normalna pogode...
    wybralismy sie do miejsowosci Kenmare na opuszczone budynki z widokiem na ocean.. piekne miejsce i napewno jeszcze tam wroce....

co najwazniejsze przedstawiam film z sesji w celach pogladowych gdyz dostaje wiele zapytan o posob pracy i technike robienia zdjec... jak zauwazycie sami nie ma tam nic tajemniczego

film znajduje sie pod tym linkiemhttp://www.youtube.com/user/ossirius.../0/EZdX1vH7UWI

ok teraz zdjecia... zparaszam do komentowania i krytyki...

1.

2.

3.

4.

5.

bonusy czarno białe

6b.

7b.

8b.

9b.

10b.

jesli sie spodobaja fotki i film... a taka mam nadzieje to dorzuce jeszcze jedne secik bo materialu mam sporo.. i prawde mowiac ciezko bylo mi sie zdecydowac
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 14-02-2010 o 22:49
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Poza małymi zastrzeżeniami udany secik A ponizej owe zastrzeżenia:

Na zdjeciach nr 3 i 4 modelka wygląda moim zdaniem najmniej korzystnie. Na 4 coś jej się z twarzą stało, nie wiem czy to światlo czy efekt jakiegoś zabiegu graficznego, ale nie wygląda za dobrze IMHO.
    Najlepsze moim zdaniem 6b, 7b i 10b, reszta też dobra, ale 6,7,10 się jednak znacząco wyróżniają
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Jak dla mnie 1. oraz 6b - wymiatają
    I dzięki za film, jak dla mnie bardzo wartościowy.
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

potwierdzam to co napisał remiksson o nr. 4-tym. Jak dla mnie na 6b dziewczę wygląda najurodziwiej i jakoś tak ... młodo

Domyślnie

dla mnie najlepsze bonusy - 6b i 7b - delikatnie i lekko.
    ikr

Domyślnie

Podoba mi się 1. Plus za film.
    Możesz zdradzić muzykę jaką wykorzystałeć przy filmie?

Domyślnie

hej,
    nie widziales tego ostrego pasma swiatla w lewej czesci kadru na jedynce ? strasznie ciagnie wzrok :/ kadr sam w sobie bardzo przyjemny i super kolory
    2,3,4,5 i 8b nie gadaja do mnie, jakby nie Twoje, tzn kadry rozpoznawalne ale post processing bardzo słabo,
    nadrobiłeś za to bonusami (oprócz wymienionego 8b), ładne B&W, miękko i plastycznie, jak to u Ciebie, 6b bardzo mi się podoba ale ostatni bonus rządzi, super kadr, bardo naturalne zdjęcie, moze tylko winieta z lewej troszke za mocna
    pozdr
    KK
    zdjęcia robię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noise13 Zobacz posta
    Podoba mi się 1. Plus za film.
    Możesz zdradzić muzykę jaką wykorzystałeć przy filmie?
    Enigma
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kosior1125 Zobacz posta
    hej,
    nie widziales tego ostrego pasma swiatla w lewej czesci kadru na jedynce ? strasznie ciagnie wzrok :/ kadr sam w sobie bardzo przyjemny i super kolory
    2,3,4,5 i 8b nie gadaja do mnie, jakby nie Twoje, tzn kadry rozpoznawalne ale post processing bardzo słabo,
    KK
    swiatlo zauwazylem.... niestety za pozno....

co do postprocesingu to nie myslalem ze jest on bardzo słaby.... dzieki bogu wszyscy mamy rozne gusta...
    pozdrawiam i dziekuje za odwiedziny

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tłumaczów

Domyślnie

1, 8b i 10b ;D

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów