Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Czy mi sie zdaje, czy mydelko widze na niektorych? Zaznaczam, ze pdf'a otworzylem w widoku 100%, wiec nie bylo przeskalowania rozdzielczosci... Z czego to wynika? Konwersja do pdf?

Zreszta nawet jak teraz patrze, to pierwsze wklejone na forum jest dla mnie zbyt miekke...
    regulamin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    Czy mi sie zdaje, czy mydelko widze na niektorych? Zaznaczam, ze pdf'a otworzylem w widoku 100%, wiec nie bylo przeskalowania rozdzielczosci... Z czego to wynika? Konwersja do pdf?
    Przyslony w okolicach 1.4-2.8 ISO 400-800, czasy rzedu 1/40-1/80 bez statywu. To tylko foty probne.
    Zapomnialem napisac, zeby nie komentowac jakosci zdjec... Chcialem Wam jedynie zaprezentowac modelke.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Zapomnialem napisac, zeby nie komentowac jakosci zdjec...
    Ufff... a juz sie balem, ze cos mi sie zlego z oczami dzieje... "Stig takiego mydla przeciez nie mogl wystawic" - siedzialo w mojej glowie
    regulamin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    Ufff... a juz sie balem, ze cos mi sie zlego z oczami dzieje... "Stig takiego mydla przeciez nie mogl wystawic" - siedzialo w mojej glowie
    Z drugiej strony -- dzieki temu spodobalo mi sie to. Serio, zaczynaja mnie juz meczyc te idealnie ostre fotki, na ktorych mozna dojrzec kazdy wlosek pod nosem i najmniejszy nawet por skorny. Zaznaczam, ze to nie jest usprawiedliwienie mydelka na powyzszych... I oczywiscie nie mowie tutaj o studio i np. zdjeciach reklamowych...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Z drugiej strony -- dzieki temu spodobalo mi sie to. Serio, zaczynaja mnie juz meczyc te idealnie ostre fotki, na ktorych mozna dojrzec kazdy wlosek pod nosem i najmniejszy nawet por skorny. Oczywiscie nie mowie tutaj o studio i np. zdjeciach reklamowych...
    Zgodze sie z toba... ostatnio mam podobne odczucia. Niedawno widzialem fotki kumpla, ktoremu ukradli caly sprzet foto i zakupil analoga... Swietne zdjecia przywiozl z podrozy po usa... Byly inne... miekkie... kolory wyprane (skany z labu bez zadnej obrobki)... swietnie sie ogladalo tak "odmienne" zdjecia. Zaraz po jego prezentacji widzialem foty z cyfry z tej samej podrozy... nie umywaly sie, jesli chodzi o klimat z pierwszych zdjec...

Dlatego ostatnio mnie korci, aby wyciagnac swojego zakurzonego F80 z szuflady ale to jak przyjedzie do mnie juz wyslany 85mm

Jesli chodzi o twoje wystawione - zupelnie inaczej wygladalby moj odbior, gdyby wszystkie byly w jednakowej "miekkiej" tonacji... chociaz niektore w moim odczuciu sa zbyt miekkie
    regulamin

Domyślnie

A mi podoba sie modelka, jest sliczna, chyba sie zakochalem. Moze poprosze stiga zeby przeslal mi kilka fotek na pw to sobie tapete zrobie na pulpit.

pozdr
    mrcll
    | Nikon |

Madziulek
    Gość

Domyślnie

1.... piękne zdjęcie

Domyślnie

Z drugiej strony -- dzieki temu spodobalo mi sie to. Serio, zaczynaja mnie juz meczyc te idealnie ostre fotki, na ktorych mozna dojrzec kazdy wlosek pod nosem i najmniejszy nawet por skorny. Zaznaczam, ze to nie jest usprawiedliwienie mydelka na powyzszych... I oczywiscie nie mowie tutaj o studio i np. zdjeciach reklamowych...
    He, he, he - bezmyślna dyktatura ostrości każdego w końcu zmęczy albo znudzi. Bardzo ładna 10-teczka. Czekamy na jeszcze bardziej nieostre zdjęcia

Domyślnie

Bardzo ładna modelka
    Co do zdjęć to podoba się dwójka

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

piękna twarz i te dłonie , szczególnie ułożenie na jedynce, piękne zdjęcia
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Uprawnienia umieszczania postów