Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Me, Myself and I

Chce się z Wami podzielić efektem mojego pierwszego błyskania w terenie. Ogólnie wielka improwizacja, bo parasolka i statyw dopiero zamówione i błyskałem gołym Metzem stawianym gdzie się dało
    przy okazji - autoportret
    Proszę o rady!
    Mam nadzieję, że z parasolką będzie lepiej

Pozdrawiam
    Łukasz
    Ostatnio edytowane przez krzyzne ; 14-02-2010 o 21:30
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

nadal? u mnie wszystko ok
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Nie potrafię zrozumieć po co wsadzłeś ten napis? Poza tym dla mnie, mogłoby być trochę chłodniej albo mniej koloru.

Domyślnie

Napis wsadziłem, bo lubię
    Z kolorem mam problem, nie mogę z nim dojść do porozumienia :P
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

No tak, to wystarczający powód, ale mógł być na przykład czarny? Jak nie można dojść do porozumienia, to zawsze warto przygasić.

Domyślnie

Lubie dodawać tekst, który kojarzy mi się z atmosferą zdjęcia (tu akurat z atmosferą całej nocy), czarny by nie pasował
    Co do kolorów - tu znów kwestia głupiej syfry, niestety obrabiane na laptopie, później sprawdziłem na innym monitorze i oczywiście tam kolory jakbym na żółto wszystko pomalował - no ale trudno, trzeba sobie jakoś poradzić.
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzyzne Zobacz posta
    Lubie dodawać tekst, który kojarzy mi się z atmosferą zdjęcia (tu akurat z atmosferą całej nocy), czarny by nie pasował
    Co do kolorów - tu znów kwestia głupiej syfry, niestety obrabiane na laptopie, później sprawdziłem na innym monitorze i oczywiście tam kolory jakbym na żółto wszystko pomalował - no ale trudno, trzeba sobie jakoś poradzić.
    coś nie tak z jakością jpg... .

Domyślnie

Napis to tak pewnie naśladując Dustina Diaz'a

Domyślnie

akurat zgadłeś
    Diaz to dla mnie jedna wielka inspiracja
    48ProjectBlog[/CENTER]

Uprawnienia umieszczania postów