Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wieczorkiem

Domyślnie Wieczorkiem

Witam.

Kilka starszych kadrów mojego miasta.

1.2. i prawie jak krajobraz miejski
    3.
    Pozdrawiam.

woda
    Gość

Domyślnie

Gdybys mogl dawac wieksze (choc ze dwa enterki) przerwy miedzy poszczegolnymi zdjeciami latwiej by sie je ogladalo.
    Mam watpliwosci co do samego kadru na 1 ale bardzo ladnie pokazales gre swiatla i cieni. Przez to plaskorzezba wydaje sie byc calkiem wypukla. 2.. sam nie wiem co powiedziec. Ani na tak, ani na nie. Moze tylko luk bramy ktora ma tworzyc naturalna ramke slabo wyszla. Rozumiem, ze ciezko w takiej sytuacji pogodzic probe zrobienie zdjecia uliczce nie tak zupelnie centralnie, z proba zlapania ramki ale chyba tym razem nie wyszlo. Ramka jest krzywa. No i gdybys mial zdjecie bez niej i sam chcial dodac ramke. Dalbys jej taki kolor?
    A 3 to powiem Ci, ze mi sie podoba. Pewnie dlatego, ze lubie takie wlasnie nocne panoramy miast. Plus za dobra pore w ktora wybrales do robienia tego zdjecia. Moze tylko warto byloby podlubac przy tych neonach, ktore sa rozswietlonymi plamami. Wydaje mi sie, ze wywolujac tego nefa w PS-ie daloby sie jedna klatke przygasic tak, ze cos wiecej na nich byloby widac. Szkoda, ze chmury byly tak wysoko ale na to wplywu juz nie miales zadnego Ale generalnie calkiem fajnie wyszlo.

Domyślnie

1 i
    3 ładne niebo
    D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
    Portfolio

Domyślnie

Ładne.

Co do dwójki: dałbym więcej ramki, gdyby była taka możliwość, i obciął ten nieostry bruk na dole.

Domyślnie

na jedynce fajnie przestrzennie wyszły te rzeźby, nr twa OK rzeczywiście krok do tyłu i byłoby lepiej, nr 3 chyba z Siekierkowskiego prawda?

Domyślnie

śmiało można napisać, że postarałeś się.,
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny i uwagi. Zdjęcia robione z dachu, jest jeszcze kawałek do mostu.

4.
    i na koniec takie coś.

5.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Wszystkie oprócz ostatniego są ciekawe. Nie jestem fanem zoomowania
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Uprawnienia umieszczania postów