Heh, technikalia i moment pierwsza klasaAle kurde, no musze zgodzić się z Nemethem - więcej nieba i w kwadrat - byłby ideał, i jeszcze cos ci wyszło na dole własnie.
Szukaj
Heh, technikalia i moment pierwsza klasaAle kurde, no musze zgodzić się z Nemethem - więcej nieba i w kwadrat - byłby ideał, i jeszcze cos ci wyszło na dole własnie.
A no dopatrzylem sie... Inaczej napisze.
To, ze skalki sa identyczne wiadomo. Jednak w ich "podbrodkach" (pomiedzy nimi) powstaje linia prosta. To zwraca tak wielka uwage, ze pomiedzy tymi podbrodkami w srodku kadru, tez jest linia prosta. Nie ona jest przyczyna wklejki. Ale ona przyczynia sie do takiego myslenia. Tam wystarczylo stempelek. Roznica w wylewaniu sie wody z podbrodkow to zbyt malo. Do poprawki![]()
Ma coś w sobie pozytywnego... Kolory i obróbka jak zwykle na najwyższym poziomie... pomijając te drobne niedoskonałości które były już wyżej wymienione.![]()
podobaja mi sie te Twoje rozmemłańce
a GUINNESSts ma strasznie sokoli wzroktrzeba na niego uważać
![]()
Moje zdanie już gdzieś pisałem na temat tej pracyO ile dobrze pamiętam
Podoba mi sie!![]()
Moim zdaniem jest bardzo pierwszoklasowo - mimo że nie jestem wielkim zwolennikiem,
tego typu zabiegów to efekt końcowy, na który patrzy widz robi wrażenie - podoba mi się i tyle![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Pięknie się prezentuje ...bije moc z tego zdjęcia
Skontaktuj się z nami