Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nadmorsko w B&W.

Witam.
    Było bardzo szaro i ponuro dzisiaj,kompletny brak światła.
    Jakieś wskazówki dotyczące konwersji jak najbardziej wskazane
    Zapraszam

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Chyba to molo u mnie na Zaspie? Jesli tak to dziwie sie, ze sie nie spotkalismy. Ja bylem od 7godz do 9godz kolo molo.

Co do zdjecie to chyba lepiej sie nie dalo, totalny brak swiatla!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Chyba to molo u mnie na Zaspie? Jesli tak to dziwie sie, ze sie nie spotkalismy. Ja bylem od 7godz do 9godz kolo molo.

Co do zdjecie to chyba lepiej sie nie dalo, totalny brak swiatla!
    Dokładnie to miejsce.Nie mogliśmy sie spotkac bo ja byłem po godz 12
    Niestety wczesniej nie mogłem
    Pzdr
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

kulten
    Gość

Domyślnie

Oj ciezki ten kadr. A swiatelko zle nie jest ale tylko do dlugich naswietlen.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Oj ciezki ten kadr. A swiatelko zle nie jest ale tylko do dlugich naswietlen.
    Jaśniej Panie
    Wal śmiało

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Jaśniej Panie
    Wal śmiało
    Po prostu brakuje finezji. Fotografujac mola itp trzeba mz tak kadrowac by byla przestrzen jak i sens. Niby dales przestrzen w prawej ale co z tego jesli ona nic nie wnosi. Kompozycyjnie to zdjecie nie jest ladne. Do tego nalezy dodac krzywy horyzont, za duzo nieba. Fakt skadrowania ptaszkow umieszczonych tak nisko dolnej krawedzi zdjecia rowniez uwazam za blad. Poszukaj zdjec kolegi Sleephead na Deviant Art to zobaczysz o czym mowie w przypadku kadrowania obiektow a'la molo.

Uprawnienia umieszczania postów