potwierdzam brak problemów - mój egzemplarz działał dobrze z D80 i działa nadal z D90.
Szukaj
potwierdzam brak problemów - mój egzemplarz działał dobrze z D80 i działa nadal z D90.
A u mnie masakra. +18 po korekcji manualnej z d300. w dodatku na szerokim końcu bardzo często nie ostrzyło w punkt. Do dzisiaj walczę i nie wiem co się dzieje, czy to szkło czy pucha.
Mój egzemplarz który już wystawiłem na sprzedaż na tutejszym forum z moją puchą d300 ostrzy idealnie. Gdy jednak przyjechał zainteresowany sprawdzić szkło okazało się że występuje BF. Dziwne okazało się to że z innymi szkłami d200 zainteresowanego ostrzyło w punkt. Jako, że nie chciałem nikomu sprzedać wadliwego szkła wysłałem je na przeglądziki zobaczymy jaki będzie werdykt czy szkło czy jednak coś nie tak z puchą zainteresowanego
Doswiadczenia widze rozne.Problem w tym ze nie bede mogl go sprawdzic przy zakupie.Kupuje przez internet bo taniej.Przy tym szkle to o wiele taniej.Ale coz, zawsze mozna zwrocic...Mam jeszcze jedno pytanie...Nowe za 820 funtow (czyli ok 3500zl) czy uzywane za 650 funtow(ok 2800zl)? Dzieki
Jasne że nowe to profi szkiełko pod DX i może być ostro zjechane. Przy takiej różnicy to tylko nowe z gwarancją pewny sprzęt
Sprawdzałem jeszcze 2 sztuki na sklepie, oba w punktMusi być coś naprawdę nie tak jak to szkło nie trafia.
D300s || 17-55 f/2.8 || 85mm f/1.4D || 50mm f/1.4G || 35mm f/1.8G || Manfrotto 190XPROB+496RC2
O kosmosie prze największy...
Dałbym Ci 10 sztuk N24-70 i w tym mojego między tamtymi 9 i jestem się w stanie założyć o pół Sahary że w życiu byś nie odróżnił mojego od tamtych wyjętych prosto z pudełka mimo że to też profi szkiełko... nawet nie wiem czy pomógłby Ci dostęp do mikroskopu
Wszystko zależy jak kto sprzętu używa i w jakich warunkach jednak nie demonizowałbym...
andrezi79 - ciężko poradzić - z jednej strony jak się ma mało kasy to lepiej nie ryzykować, z drugiej mając mało kasy można zaoszczędzić - nikt za Ciebie decyzji nie podejmie - najlepiej gdybyś mógł sprawdzić przed zakupem to tańsze chyba że jakoś umówisz się ze sprzedającym... 700zł też piechotą nie chodzi ale kto wie... czasem używane będzie śmigać latami a czasem z nowym jest problem - może być też na odwrót...jak już wybierzesz to pochwal się co wybrałeś i jak się spisuje
![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
Ok.Forum troche namieszalo.Ale od tego jest.Zamowilem juz szkielko.Nowe.Jak dojdzie to sie pochwale...
.Pierwszymi wrazeniami i samplami.
Dzieki wszystkim za pomoc!Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami