Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Nikon D50

Domyślnie Nikon D50

Witam, wszystkich forumowiczów, nareszcie cena D50 jest dla mnie przystępna , prosze o rade i opinie czy warto kupić , jak z awaryjnością i inne uwagi , bede serdecznie wdzięczny za wszelkie informacje .

Domyślnie

otworz jakis topic z tytulem d50 i masz odpowiedz... SZUKAJ...
    Fuji S5 pro, NIKON F601, NIKON EM... I KILKA ZABYTKOW...

Domyślnie

Dziwne - sprawdzales caly czas cene a nie zapoznawales sie z tym aparatem?

Domyślnie

Polecam opcję SZUKAJ, a tak poza tym to trzeba iść do sklepu i pomacać...ja poszedłem do MM, pomacałem 350D - zachciało mi się śmiać, D50 - pomyślałem że nieźle, D70s - zakochałem się... więc wiadomo
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkot Zobacz posta
    Witam, wszystkich forumowiczów, nareszcie cena D50 jest dla mnie przystępna , prosze o rade i opinie czy warto kupić , jak z awaryjnością i inne uwagi , bede serdecznie wdzięczny za wszelkie informacje .
    ## z zalet : dobrze siedzi jest poreczniejszy niz canon 350d , szybki ,lekki, prawie to samo co d70,

wady : brak podswietlenia gornego wyswietlacza, brak przelaczania na aparacie pomiaru swiatla,mala wada jest iso zaczynajace sie od 200 , mogla by byc matryca CMOS a nie stara matryca SONEGO ccd

podsumowanie dobry aparat na dobre swiatlo ! stosunek cena mozliwosci 5-

przykladowe foty z d50 i kitowych kitow (18-55,55-200)

http://www.airfoto.pl/index.php?modu...=311&type=id_u
    http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=10214

Domyślnie

D50 to naprawde swietne body dla poczatkujacego uzytkownika DSLR. Bedziesz zadowolony, bierz bez wachania ciesz sie...ja tak zrobilem i nie zaluje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drakenus77 Zobacz posta
    mogla by byc matryca CMOS a nie stara matryca SONEGO ccd

podsumowanie dobry aparat na dobre swiatlo !
    D50 jest dobry na każde światło, pod względem szumów, w stajni nikona to jest fenomen, rzuć okiem:

Domyślnie

jesli chodzi o awaryjnosc to roznie bywa ale moj egzemplarz ma na liczniku 14000 i ma sie dobrze
    D80 + MB-D80, N50 1.4D, N85 1.8D, N180 2.8D, SB-900

Uprawnienia umieszczania postów