a taki jasny
ramki lubię a logo ...też lubię
Szukaj
a taki jasny
ramki lubię a logo ...też lubię
Ładnie to zrobiłeś, podoba mi się. Tylko mała uwaga do fotek w tej tonacji używaj logo "Silver"![]()
dla mnie jest fajnie. Nie wiem czy taki miałeś zamiar ale u mnie jest niebieskawo.Ja bym ciutkę podkręciła kontrast chociaż żeby oczy były bardziej wyraziste...ale oczywiście to opinia subiektywna, Twoje zdjecie więc Ty decydujesz![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
a ja tej niebieskiej poswiaty nie lubie... reszte lubie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
A mnie tez nawet się podoba i co ciekawe też niedawno skombinowałem taki portret tylko znajomemu i zaraz go również pokażę oczywiście nie w tym wątku.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
Ja nie lubię dużych podpisów (no chyba, że to foto reklamowe).
Poza tym pięknie.
Niewyraźne (przy tak małej głębi nos wyraźniejszy niż np. oczy), niebieskie i dziwnie skadrowane.
red light, dark room...
powróciłem z ostatków to i się dopiszę
po pierwsze podziękował za wizyty
po drugie niebieska poświata całkiem świadomie wybrana a że jednym się podoba a drugim nie to cóż![]()
trzecie czyli logo jest bo było w innej galerii skąd jest podlinkowane a że moje logo też lubię to jest
czwarte nie wiem jak tu ale na dużym formacie oko jest ostrzejsze czyli wszystko w normie, a że 85 1,8 kupiłem dla 1,8 to nie będę robił na 5,6 coby wszystko było ostre stąd do nieskończoności
na koniec chciałem powiedzieć: wasze zdrowie!
Skontaktuj się z nami