Mi się podobają wszystkie chociaż pozostaje mały niedosyt "obróbkowy". Ile trwała "sesja"?![]()
Szukaj
Mi się podobają wszystkie chociaż pozostaje mały niedosyt "obróbkowy". Ile trwała "sesja"?![]()
Ja z kolei mam takie pytanie natury technicznej (przepraszam za zbezczeszczenie zdjęcia), co to takiego? Zadał bym pytanie googlom, ale niestety nie wiem nawet o co zapytać.
D600
zapodaj googlom haslo 'zbiorniki konformalne' (paliwo)
te zbiorniki maja o wiele mniejszy opór powietrza i nie ograniczaja pilota w walce (na maksa moze ciagnac z G)
ale... nie mozna ich zrzucic jakby co
chyba tylko nasi w Europie je maja ale tego juz nie jestem pewny
kichu - teraz jestem na TAK dla 1-ki![]()
Grecja też używa zbiorników konforemnych. Turckie Siły Pow. wraz z 30 szt. F-16 C/D blk.50 również zamówiły zbiorniki. Nie wiem tylko, czy te Turecki już są dostarczone i latają, czy jeszcze nie. Grecy na pewno ich używają.
Pozdrawiam,
Piotr Zdunek.
Dzieki Piter![]()
Dodałbym jeszcze, że takie zbiorniki do szesnastek zostały zaprojektowane specjalnie dla izraelskich maszyn, nie pamiętam tylko czy przez Amerykanów czy przez Żydów. Jak widać - przyjęły się. Piloci je chwalą.
Nikon
Izraelskie F16C też takie dostały
Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek
o ile mnie pamiec nie myli to to wlasnie zydzi zaprojektowali te zbiorniki
ale moze mnie myli![]()
Skontaktuj się z nami