Zdjęcia przyzwoite, ale spodziewałe się czegoś lepszego
Szukaj
Zdjęcia przyzwoite, ale spodziewałe się czegoś lepszego
a mi sie podobaja, szczegollnie numer 5 i bonus, troche za blada ta blond modelka ale moze taka jej uroda
dzialaj w temacie bo niezle sie zapowiada
gdzie to fociliscie?
ps. na ostatnich kreglach moja kolezanka grala w szpilkach i calkiem dobrze jej szlo![]()
Nikon D80 + N50 1.8D + N55-200VR + CZj35 2.4 + T17-50 2.8 + H44 M4 + IND61/52 2.8 + SB600 + pare filtrow
www.foto.n0rek.com - wypociny
na 2jce ta po prawej ma taką pozę jakby się połamała, szczególnie szyja
Ogólnie zdjęcia wyglądają mi tak jakbyś miał jakiś pomysł, ale brak metody na zobrazowanie tego w sposób naturalny i przyjemny. Tym zdjęciom niewiele brakuje do reporterskich pstryków z imprezy imo.
To nie moja beczka prochu, ale takie mam odczucia
Pzdr
No coz, nuuuda, na zdjatkach nic sie nie dzieje, zasnalem, jedyne przeblyski na 4ce, a tak jakies klepy na folder dla centrum rozrywki, nie kupuje, po prostu dla mnie zdjecia bez jaja.
pozroofka
Member of ABCDEFG POLSKA.
Dziękuję wszystkim za komenty. Będę wiedział, czego pilnować następnym razem.
n0rek - zdjęcia robione w klubie bilardowo-kręglowym w Krośnie.
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Wg mnie słabo.
Odciąłbym jakoś tło bo jest nieciekawe, przez odpowiednie pokierowanie światłem. Warunki dobre, przemyśleć i wrócić za jakiś czas.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Swiecenie dla mnie jest w pewnej konwencji.Nie wyobrazam sobie tych wnetrz wypelnionych rozproszonym swiatelkiem.Juz wolal bym wtedy focic za dnia. Klimat <wieczor w hotelu> zostal wyegzekwowany.Jedynie czego brakuje - to pomyslu na ulozenie takiej serii w narracje. Ale kierunek swietny i niebanalny,należy drążyć))
pzdr
s.
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
Pomijając wszystkie powyższe niedociągłości, dla mnie dwa ostatnie jedynie za pomysł.
Juz nie zdazylem edytowac - chcialem dodac,ze brakuje mi sztafazu:facetow w glebi,mgielki z dymu papierosowego itepe.Wtedy tlo nabraloby zycia.Wtedy i fotka z korytarza funkconowala by w calej serii bo jest calkiem...nastrojowa i wieloznaczna![]()
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
Skontaktuj się z nami