Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie 6 miesięcy - Inga

Witam.

Zaprezentuje dwa kadry. Po PSuciu wyszło mi takie coś. Wiem, że można byłoby lepiej, lecz nie wychodzi mi już...
    1

2
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

Na oczach troche malo szczegolow- za ciemne no i niebieskie bialka pasowalo by to wybielic. Kadrowo fajne, ale mine to poprostu mistrzostwo swiata.

Domyślnie

Na białka zwróciłem uwagę po poście bahuone, faktycznie niebieskawe. Kadry OK, światełko fajne, mina - bezcenna

Domyślnie

Czy tylko mnie się tak zdaje, czy faktycznie obie fotki (szczególnie 1) mają jakiś fioletowy zafarb? Szczególnie widać to na ustach na 1. Co do 2-ki to tragicznie na moim monitorze wygląda ten ślad na szyi. Czerwona pręga. Poza tym fajowe minki.

Domyślnie

Mina na dwójce faktycznie bezcenna Zdziwisz się, jak pierwsze słowo, jakie wypowie będzie brzmiało "Nikon"

Domyślnie

śmieszna 2
    ale jak dla mnie to troszkę za ciemno, rozjaśnij troszkę
    Nikon

Domyślnie

Dzięki za opinie. Winny się tłumaczy ale...
    Co do kolorystyki to korzystam z laptopa i jak siąde tak widzę.
    Jednak wiem, że zdjęcia ma się bronić samo bez moich wyjaśnień
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

Mi się wydaje, że 2 rzeczywiście możnaby ciut ocieplić i czerwoną pręgę na szyi u mnie też widać. Ale... mina Ingi sprawia, że to przestaje być takie istotne - zdjęcie mi się bardzo podoba Czyli innymi słowy - dziewczynka uratowała Ci zdjęcie

Domyślnie

Dla mnie nuemr 2 jest czadowa. Troche chyba w szoku co to mu przed oczy wsadzaja, ale mina robi swoje na tym zdjęciu. Obrobka jest ok na numer 2. na numer 1 chyba ktos juz mowil ze białka troche jakby niebieskawe wyszly.
    Ale zdjatka ciekawe.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów