Szukaj
Na oczach troche malo szczegolow- za ciemne no i niebieskie bialka pasowalo by to wybielic. Kadrowo fajne, ale mine to poprostu mistrzostwo swiata.
Na białka zwróciłem uwagę po poście bahuone, faktycznie niebieskawe. Kadry OK, światełko fajne, mina - bezcenna![]()
Czy tylko mnie się tak zdaje, czy faktycznie obie fotki (szczególnie 1) mają jakiś fioletowy zafarb? Szczególnie widać to na ustach na 1. Co do 2-ki to tragicznie na moim monitorze wygląda ten ślad na szyi. Czerwona pręga. Poza tym fajowe minki.
Mina na dwójce faktycznie bezcennaZdziwisz się, jak pierwsze słowo, jakie wypowie będzie brzmiało "Nikon"
![]()
śmieszna 2![]()
ale jak dla mnie to troszkę za ciemno, rozjaśnij troszkę
Nikon
Dzięki za opinie. Winny się tłumaczy ale...
Co do kolorystyki to korzystam z laptopa i jak siąde tak widzę.
Jednak wiem, że zdjęcia ma się bronić samo bez moich wyjaśnień
D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568
Mi się wydaje, że 2 rzeczywiście możnaby ciut ocieplić i czerwoną pręgę na szyi u mnie też widać. Ale... mina Ingi sprawia, że to przestaje być takie istotne - zdjęcie mi się bardzo podobaCzyli innymi słowy - dziewczynka uratowała Ci zdjęcie
![]()
Dla mnie nuemr 2 jest czadowa. Troche chyba w szoku co to mu przed oczy wsadzaja, ale mina robi swoje na tym zdjęciu. Obrobka jest ok na numer 2. na numer 1 chyba ktos juz mowil ze białka troche jakby niebieskawe wyszly.
Ale zdjatka ciekawe.
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Skontaktuj się z nami