Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Wladco: linki pasuja do fragmentu twojej stopki, ze mistrzowie martwia sie o swiatlo
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Kiedyś napisałem na forum, że brakuje mi podświetlenia górnego wyświetlacza w D50 i zasugerowałem, że przyczepię sobie obok korpusu wbudowanej lampy (za pomocą gumy do żucia) taką pałeczkę fluorescencyjną, której używają wędkarze w nocy wkładając ją do spławików

Widać są już wymyślniejsze rozwiązania
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Oszczędny w słowach Awatar Heimdall
    Miasto
    Jasło&Kraków

Domyślnie

Chyba sobie takie coś przylepie bo troszke mi brakowało podświetlania Ale sprawa z głowy
    D50 Nikkor 18-70 + N70-300G + Raynox DCR250 + 055PROB + 486RC2 + Pilocik

Domyślnie

"Widać są już wymyślniejsze rozwiązania"

W zapalniczkach
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Nie umiem po angielsku i nie wiem czy chodzi o przerobienie D50 na D200 za 40 złociszy czy zakup D40 za 50 rat po 200 złociszy. Nie umniejszając oddania forumowiczów do rozpowszechniania ważnych linków wnioskuję żeby załączyć równiez w miare możliwości tłumaczenie czegoś takiego.

Pozdrawiam

Talking

Cytat Zamieszczone przez CynowaKonefka Zobacz posta
    Nie umiem po angielsku i nie wiem czy chodzi o przerobienie D50 na D200 za 40 złociszy czy zakup D40 za 50 rat po 200 złociszy. Nie umniejszając oddania forumowiczów do rozpowszechniania ważnych linków wnioskuję żeby załączyć równiez w miare możliwości tłumaczenie czegoś takiego.
    Pozdrawiam

a gdzie mozna kupic taka diotke co tam pokazali?
    N D50 | N D70s | N 18-55 DX | N 18-70 DX | (m42) Jupiter 135/3.5 | N SB-600 | Stofen | SD 1GB Extreme III | CF 1GB Extreeme III | Marumi WPC UV | Hama UV | Nikon System Bag | statyw

Domyślnie Problem

A ja widzę problem:

W nocy oczy są przyzwyczajone do ciemności. Po odpaleniu tej diodki wszystko szlag trafi i będziemi ślepi jak krety przez następne 1-2 minuty.
    Może chociaż jakoś ją przysłonić od góry?

OK - w drugim linku już ktoś o tym pomyślał.
    Ostatnio edytowane przez PaSkal ; 11-11-2006 o 15:23 Powód: drugi link
    Fiat Lux

Domyślnie

Dobre, ale u mnie by to zaraz odpadło przy wkładaniu do torby.
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CynowaKonefka Zobacz posta

Pozdrawiam
    Nie trzeba nic tłumaczyć bo wszystko jest na zdjęciach.
    Nie jest to przerobienie D50 na D200 ale jest to przerobienie D50 na profesionalny aparat.
    Na wielu forach D70 uważany jest za aparat profesionalny a D50 za amatorski. Jako najważnieszy powód przewagi D70 nad D50 wymienia się podświetlenie LCD.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów