Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Jeszcze dwa z Sylwia

Zapraszam do krytyki. Sylwia x2:

clusca
    Fufu X

Domyślnie

Podoba mi się dwójeczka - taka tejemnicza, ciekawie zaświecona. Na dwójce psuje mi odbiór oko w cieniu, ciemny nos i jego cień. Kadrowo oba mi się podobają. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Podoba mi się dwójeczka - taka tejemnicza, ciekawie zaświecona. Na dwójce psuje mi odbiór oko w cieniu, ciemny nos i jego cień. Kadrowo oba mi się podobają. Pozdrawiam.
    Dziekuje za opinie. Swiatelko oczywiscie dzieki koledze Jacek_Z, ale mam nadzieje, ze dzieki wiadomosciom zdobytym na kursie niedlugo bede w stanie cos w podobnym stylu sam stworzyc
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Świetna praca tylko na pierwszym między piersiami sterczy jakiś fragment
    D40 + 18-55mm f/3.5-5.6 G DX ED II + Helios 44-3 + Sb 400 + Stofen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Manfi Zobacz posta
    dzisssss- no przecież to szkolenie a nie sesja studyjna do magazynu mody
    A z moich uwag - podoba się i jak na pierwsze fotki w studio to zazdroszczę
    Pomyśl tylko czy na jedynce nie rozjaśnić lekko twarzy bo znika przy dekolcie
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Coś tu nie gra z kolorem skóry. Na moim monitorze, wygląda to po prostu fatalnie.
    Rozumiem, że akurat prezentacja w internecie nie była tematem warsztatów, ale jednak...
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

Dziekuje za odwiedziny i opinie.
    Mam nadzieje, ze bede mial mnostwo okazji, by poduczyc sie pracy z oswietleniem, no i cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc...

Co do kolorow, to musze skalibrowac porzadnie monitor... wroc... zakupic jakis porzadny monitor i dopiero go skalibrowac

Co do tego sterczacego kawalka, to co rusz odkrywam jakies przeszkadzajki w kadrze: to wlosek, to loczek, ramiaczko, czy inna fiszbina (czy co to tam bylo, to sterczace ). Ale tez coraz czesciej wylapuje takie rzeczy na etapie kadrowania, takze mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Manfi Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Co do tego sterczacego kawalka, to co rusz odkrywam jakies przeszkadzajki w kadrze: to wlosek, to loczek, ramiaczko, czy inna fiszbina (czy co to tam bylo, to sterczace ).
    Macie oceniać zdjęcie, a nie zaglądać w dekolt

Uprawnienia umieszczania postów