Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Samyang 18-28mm

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Samyang 18-28mm

Powiedzcie mi co sadzicie o tym obiektywie? Mam okazje kupic go za smieszne $15, ale chcialabym znac Wasze opinie na temat tego szkielka. Moze ma ktos zdjecie wykonane tym szkielkiem? Mam Nikona d60 i wiem ze ostrzyc bede musiala recznie ale mi to nie przeszkadza
    Nikon

Oszczędny w słowach Awatar Paput
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Jaki ciamciang?! O_o 18-28?

To musi być jakieś strasznie stare szkło w porównaniu do tych popularnych i znakomitych 8, 14 i 85mm co teraz weszły.

Zaintrygowałaś mnie tym szkłem, też poczekam na opinie : )
    Nikon D2x| Nikon D60 | Sigma 70-200/2.8 | Soligor 19-35/3.5-4.5 | Tokina 150-500/5.6 | SB-28
    szczera chęć nauki i samokrytyka jest najważniejsza

Domyślnie

tak to jest stare szkielko, ale slyszalam ze dosc ciekawe, osoba ktora je sprzedaje stosowala je jeszcze z analogiem
    Nikon

Domyślnie

bierz go! po przymknięciu do f/8 jest zupełnie niezłe. Pełnoklatkowy zoom od 18mm za 15$ ??? BRAAAAĆ!!!!!
    Nikoniarz-majsterkowicz

Domyślnie

okej super jesli mi sie uda to go kupie. Osoba ktora go sprzedaje nie ma pojecia o fotografi itp bo w aukcji jest napisane ze sprzedaje po zmarlym ojcu.
    Ostatnio edytowane przez brunette ; 10-02-2010 o 20:24
    Nikon

Domyślnie

Polecam Ci poszperać po China Town, tam też można znaleźć różne okazje w sklepach Za 15$.. no kurcze, stary ja bym się nie zastanawiał...

Domyślnie

a ja bardziej po polsku powiem że na stadionie też okazje można znaleźć

15 baksów to już można kupić hoho...

Uprawnienia umieszczania postów