Close

Strona 15 z 20 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 192

Domyślnie

Ale nie rozumiem o co Ci chodzi? Nie zachwalam T43 pod względem wydajności, bo na czasy obecne to zabytek. Tylko pokazuję co potrafi IPS w stosunku do TN.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Bardzo Cię przepraszam, ale kiedy widzę, jak wkręca się innych w takie okazje:

http://tanilaptop.com/index.php?p13,...tkowa-promocja

to ... jest mi zwyczajnie przykro.
    A co jest nie tak z tym laptopem, oprócz tego, że:
    a) on nie ma IPSa
    b) jest sakramencko drogi?

Kolega chciał się dowiedzieć czym się różni TN od IPS więc dostał bardzo użyteczny obrazek, w czym problem?

Cytat Zamieszczone przez karolo Zobacz posta
    Wiecie mi chodzi o to aby w pracy a pracuje ciągle w delegacji gdzie miejsca nie mam za dużo mieć normalny dostęp do internetu (teraz przez komórkę)i można było coś czasem zrobić przy foto.
    Trochę mnie zniechęciliście do używek ale teraz to sam już nie wiem.
    .
    Masz dwa wyjścia:
    a) kupujesz używanego ThinkPada z IPS godząc się z tym, że to używany sprzęt o wydajności niższej współczesne laptopy
    b) kupujesz nowego laptopa, godząc się z tym, że jakiego byś nie wziął (choćby nawet za 12 000 zł) i tak będzie miał kiepską matrycę, która nie nadaje się do zdjęć.
    Tertium non datur.
    Ostatnio edytowane przez ku6i ; 24-02-2011 o 00:39

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

velaskez, bardzo Cię przepraszam, jeśli użyłeś symboli tego leciwego sprzętu jedynie do porównań.

ku6i, chcesz wiedzieć co jest nie tak?
    Pytasz poważnie, czy robisz sobie wieczorne żarty?
    To przecież truposz z 3 miesięczna gwarancją i moim zdaniem każda wydana na niego złotówka, jest wyrzucona w błoto.
    Co do matrycy, to nie ma to akurat żadnego znaczenia, bo podałem ten link jedynie by zobrazować pewne zjawisko.
    Medice, cura te ipsum.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Gość wspomina o co najmniej i3, a Ty myślisz, że Velaskez zaprezentował go jako propozycję laptopa? Noż miejmy jakiś szacunek do oponenta i stosujmy się do zasad elementarnej logiki...
    A co do "truposzowatości", to już kiedyś pisałem nt. tego czy wolę nowe i błyszczące czy 3 letnie i kanciaste. A to, że ktoś na "legendzie" ThinkPadów próbuje zbijać chore pieniądze to inna sprawa.

Domyślnie

IBM T43 stoją dobrze w cenie i ludzie kupują, co w tym złego
    http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1
    swoją drogą dziwię się że ktoś kupuje badziewnego nowego netbooka z mini matrycą i bez napędu, zamiast wziąć choćby takiego T43, matryca 14, dvd ... tylko znaleść w dobrym stanie

Domyślnie

Nie zaproponuję żadnych rozwiązań z drugiej ręki, bo jestem przeciwnikiem takich zakupów.

Sam nawet nie kolekcjonuję niczego, bo mówiąc między nami, takie macane przedmioty są mi mocno obrzydliwe.
    znaczy jak kupujesz samochód to tylko nowy ? fajnie masz

Domyślnie

Od siebie polecę Dell Vostro 3500 i przykładowa konfiguracja z Allegro /
    http://allegro.pl/dell-vostro-3500-i...466392665.html
    mam ten model na i5 560M i do zastosowań biurowych czy obróbki zdjęć ok ,
    matryca może nie idealna ale da się obrabiać zdjęcia .

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    znaczy jak kupujesz samochód to tylko nowy ? fajnie masz
    Tylko nowy i nie dotyczy to tylko aut.

Taka filozofia i podejście do materii, mógłbym na ten temat dość sporo powiedzieć, począwszy od filozofii, a skończywszy na higienie, ale darujmy sobie te wywody.
    Medice, cura te ipsum.

Rozmowny Awatar Articool
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki/Radomsko

Domyślnie

Tylko nowy i nie dotyczy to tylko aut.

Taka filozofia i podejście do materii, mógłbym na ten temat dość sporo powiedzieć, począwszy od filozofii, a skończywszy na higienie, ale darujmy sobie te wywody.
    Trzeba tylko mieć na to warunki, a niestety w Polsce jeszcze długo większość nie będzie miała na to warunków, finansowych oczywiście.

Domyślnie

.... mógłbym na ten temat dość sporo powiedzieć, począwszy od filozofii, a skończywszy na higienie, ale darujmy sobie te wywody.
    posłucham chętnie

Strona 15 z 20 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów