Close

Strona 14 z 20 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 192
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kol. karolo, nie lubię podsuwać konkretnych rozwiązań, bo wyszukać sprzęt w sieci to dosłownie kilka sekund, ale trzeba by iść w tym kierunku:

http://www.net-s.pl/index.php?id=3&c...ium-64-bit&w=c

http://www.proline.pl/?p=IBM+59-048873
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

ja jakoś mam złe doświadczenia z Toshibą...może inaczej - im droższa toshiba tym bardziej awaryjny laptop-bateria to syf i malaria.

Sam posiadam Thinkpada SL500 i dla mnie jest oki -łapię się na tym że częściej na nim obrabiam fotosy niż na stacjonarnym, notabene tez ibm.

Pewnie są lepsze laptopy ale ten działa świetnie, cicho i w 100 proc spełnia oczekiwania.

Starą serię T tez polecam, kompy jakby z innego świata jeśli chodzi o materiały i konfigurację nastawioną na stabilną pracę.
    Mi akurat wygląd mojego nie przeszkadza , ba - jest obleśny .Znajomi się śmieją ,już przyjaciele do mnie tak często nie dzwonią.
    Mój ma symbol sprzętowy NRJN7PB.

Im mniej się neonów,xenonów i diod świeci, tym lepiej.
    rock and roll all night and party every day
    jestem tylko obserwatorem...

Domyślnie

a taki hp probook 4720s
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pl/pl...2-4145330.html
    wygląda bardzo porządnie, jestem użytkownikiem hp nc8230 oraz 6910p i nie mam im nic do zarzucenia

Domyślnie

Powinien być ok. Osobiście miałem do czynienia tylko z 8440p. Ten probook trochę ciężkawy...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Oszczędny w słowach Awatar karolo
    Miasto
    Świętokrzyskie

Domyślnie

Aż taka przepaść jest pomiędzy ips a tn ? Trochę nie odnośnie nowych to pytanie no ale jestem ciekaw.
    wracając do tematu to ten ibm mi się bardziej widzi jakoś wizualnie

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karolo Zobacz posta
    Aż taka przepaść jest pomiędzy ips a tn ? Trochę nie odnośnie nowych to pytanie no ale jestem ciekaw.
    Matryce i problematyka zarządzania barwą są dość dobrze opisane, więc odsyłam do "szukajki", choćby do linków w podpiętych.

A co do laptopa, to jest to całkiem niezła chińszczyzna, oczywiście jak za takie pieniądze.

ps.
    Tu opis "możliwości" TN: http://nvision.pl/Wszystko-co-trzeba...details-6.html
    Ostatnio edytowane przez Johanan ; 23-02-2011 o 20:47
    Medice, cura te ipsum.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Piszę teraz z laptopa, który ma matrycę TN, ale mam też podpięty zewnętrzny monitor na S-IPSie. I to właśnie on, a nie matryca laptopa robi za główny ekran, zgadnij dlaczego. Jak kiedyś zobaczysz monitor z IPSem to spojrzenie na TNa będzie Cię wnerwiać, więc przemyśl sprawę, może lepiej żyć w nieświadomości? Kichać tam odwzorowanie kolorów, weź pod uwagę choćby same kąty widzenia.

Oszczędny w słowach Awatar karolo
    Miasto
    Świętokrzyskie

Domyślnie

Wiecie mi chodzi o to aby w pracy a pracuje ciągle w delegacji gdzie miejsca nie mam za dużo mieć normalny dostęp do internetu (teraz przez komórkę)i można było coś czasem zrobić przy foto.
    Trochę mnie zniechęciliście do używek ale teraz to sam już nie wiem.
    .

Domyślnie

T43 ma IPS. Obrazek już się pokazał w tym wątku wcześniej. Tylko odświeżam
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    T43 ma IPS. Obrazek już się pokazał w tym wątku wcześniej. Tylko odświeżam
    Bardzo Cię przepraszam, ale kiedy widzę, jak wkręca się innych w takie okazje:

http://tanilaptop.com/index.php?p13,...tkowa-promocja

to ... jest mi zwyczajnie przykro.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 14 z 20 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów