po tym waszym majsterkowaniu to cały klimat tego zdjęcia ucieka.
bardzo ładne.
Szukaj
po tym waszym majsterkowaniu to cały klimat tego zdjęcia ucieka.
bardzo ładne.
dzieki chlopaki.... pogoda tu na opolszczyznie nie dopieszcza aa i ja sam jeszcze sie sporo nauczyc musze.... co do bw to probowalem i jakos mi nie podchodzilo![]()
dzieki jeszcze raz ! takie opinie mnie bardziej motywuja do dalszej pracy![]()
Nieźle, niemniej jak tak patrzę to gdyby, tak troszkę więcej lewej było, to można by się pokusić o kwadrat do tego w czerni i bieli![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Kadr i kompozycja są moim zdaniem bardzo dobre. Zdjąłbym dosłownie odrobinę niebieskiego z całości i będzie git
Szacunek, że pomimo opolskiej szarości "walczysz", w dodatku z powodzeniem
Pozdrawiam!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Wbijając nóż w stół powiem, że mi się podoba tonacja, w której autor zaprezentował fotografię.
Czasami warto odejść od "standardów" oświetleniowych czy "ideałów" kolorystycznych aby przy kiepskiej pogodzie uzyskać ciekawy efekt.
Mnie się podoba. O![]()
To ja się tym nożem przejadęi doprecyzuję, że pisząc "odrobinę niebieskiego" nie miałem na myśli całkowitego zrezygnowania z tej tonacji, tylko uczynienie jej bardziej subtelną. Chodziłoby mi o WB w połowie drogi między oryginałem, a wersją Grega, bo zgadzam się, że "niebieskość" jest jednym z atutów tej fotografii
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Skontaktuj się z nami