Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Widawa

Domyślnie

po tym waszym majsterkowaniu to cały klimat tego zdjęcia ucieka.

bardzo ładne.

Domyślnie

dzieki chlopaki.... pogoda tu na opolszczyznie nie dopieszcza aa i ja sam jeszcze sie sporo nauczyc musze.... co do bw to probowalem i jakos mi nie podchodzilo
    dzieki jeszcze raz ! takie opinie mnie bardziej motywuja do dalszej pracy

Domyślnie

Fajna zimowa fota, i bez światła daje radę.

Domyślnie

Nieźle, niemniej jak tak patrzę to gdyby, tak troszkę więcej lewej było, to można by się pokusić o kwadrat do tego w czerni i bieli
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Zrób WB i troszkę życia,a będzie cacy...
    Dobrze gada
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Kadr i kompozycja są moim zdaniem bardzo dobre. Zdjąłbym dosłownie odrobinę niebieskiego z całości i będzie git
    Szacunek, że pomimo opolskiej szarości "walczysz", w dodatku z powodzeniem

Pozdrawiam!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Wbijając nóż w stół powiem, że mi się podoba tonacja, w której autor zaprezentował fotografię.
    Czasami warto odejść od "standardów" oświetleniowych czy "ideałów" kolorystycznych aby przy kiepskiej pogodzie uzyskać ciekawy efekt.
    Mnie się podoba. O
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

To ja się tym nożem przejadę i doprecyzuję, że pisząc "odrobinę niebieskiego" nie miałem na myśli całkowitego zrezygnowania z tej tonacji, tylko uczynienie jej bardziej subtelną. Chodziłoby mi o WB w połowie drogi między oryginałem, a wersją Grega, bo zgadzam się, że "niebieskość" jest jednym z atutów tej fotografii
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów