Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Oj miejscowka super, ale kadr i samo wykonanie mi nie lezy.......jezeli dopiero zaczynasz z takimi klimatami to jeszcze trzeba popracowac......potencjal jest nieziemski ale przepal na niebie za duzy......kadr taki 50/50 co tutaj chyba raczej ze soba nie gra!
    Oj patrze na to i zazdroszcze tobie potencjalu tej miejscowki!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Oj miejscowka super, ale kadr i samo wykonanie mi nie lezy.......jezeli dopiero zaczynasz z takimi klimatami to jeszcze trzeba popracowac......potencjal jest nieziemski ale przepal na niebie za duzy......kadr taki
    no masz racje, przejde sie tam jeszcze raz jak sie pogoda troche poprawi a powiem ze zawsze odruchowo robie 50/50 i nie wiem jak sie z tego wyleczyc

eej, ale przepalu nie ma przeciez, wlasnie sprawdzilem
    Ostatnio edytowane przez jackrabbit ; 09-02-2010 o 17:52

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    no masz racje, przejde sie tam jeszcze raz jak sie pogoda troche poprawi a powiem ze zawsze odruchowo robie 50/50 i nie wiem jak sie z tego wyleczyc
    Ale pogode miales naprawde ciekawa......jak masz blisko to prtzejdz sie z rana albo wieczorkiem o "zlotej godzinie"......z kadrowania 50/50 mozna sie latwo wyleczyc..... Uwazam jednak ze 50/50 nie jest grzechem tylko nie zawsze pasuje....tutaj akurat nie!

Domyślnie

do tego mola mam spacerkiem 30 minut wiec podejrzewam ze bede tam czestym gosciem, szkoda tylko ze wejsciowka 50 pensow az kosztuje, uparcie tlumaczylem babie ze ide tylko w jedna strone i chce znizke dla samobojcow ale nie dala sie nabrac

to jeszcze jedno zdjecie w takim razie, tym razem kadr troche lepszy chyba, za to fota nudna

Uprawnienia umieszczania postów