Szukaj
podoba mi się, zwłaszcza 3,4 - modelka świadoma, zalotna, kobieca; pierwsze wrażenie: za mało światła - pomyliłem się - światła jest w sam raz, panuje zmysłowy, intymny klimat. dobre zdjęcia.
1 i 2 bardzo ladne
1 i 2 na tak, 3 i 4 na nie.
Powód - lubię delikatne i dziewczęce typy urody i delikatne i dziewczęce pozy, czyli styl jedynki i dwójki.
Nie lubię natomiast uwodzicielstwa kobiet dojrzałych, a trójka jest w tym stylu. Nie mówiąc że ma ona jakiś taki dziwny wyraz twarzy na tym zdjęciu.
No ale to tylko mój prywatny gust który się przekłada na moją opinię o zamieszczonych zdjęciach. Czyli komentuję tylko jak zdjęcia na mnie działają, a nie techniczny poziom.
No jak tak się na to coraz więcej patrzę i patrzę, to bardzo lubię jedynkę i baaardzo nie lubię trójki. No trójka mi wręcz na nerwy działa. Psuje całą serię...
Dzieki za komentarze! Ciesze sie ze sie podobaj. Moze jeszcze ktos sie wypowie. Jak Wam sie widzi kwadrat w 1 ?
Pozdrawiam!
Kwadrat w pierwszym jest OK, natomiast zwroc uwage, co sie z tricepsem u modelki stalo... uwazaj na to nastepnym razem - wystarczy inaczej ulozyc (napiac) reke, aby to zlikwidowac.
regulamin
Dzieki FunBoy i Andre, mam swiadomosc zle ulozonej reki. Niestety zauwazylem ja dopiero na zdjeciu. Nastepnym razem na pewno bede zwracac uwage na takie szczegoly. Moze jeszcze ktos napisze pare slow na temat zdjec.
Z gory dzieki. Pozdrawiam!
3 i to na 5+ a na 1 nie pasuje spódniczka w tym kolorze ...............4 bardzo zalotne spojrzenie,to jest dopiero modelka .....niesamowita gra oczu...pozdrawiam Tą Panią serdecznie
Nikon D80
Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
... oraz dużo wolnego czasuhttp://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436
Skontaktuj się z nami