Szukaj
Jak wyżej. Ręce mi nie pasuję do reszty + prawy kciuk wyszedł jak ucięty. Modelka śliczna, światło extra, kolory rewela![]()
Czyli warsztat super, ale koncepcja nie podchodzi![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
przekombinowałeś z tymi rękami. bo sam portret bez nich byłby świetny.
Bardzo dobre swiatło.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
obiektywnie bardzo mi sie podoba, ale jak na ciebie to jestem przkonany ze stac cie na duuuużo wiecej![]()
www.bartoszsklodowski.pl
D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600
Ekstra! W ogole jestem wielkim fanem Twoich prac. Pomysl swietny, wykonanie jak zwykle super. Rece w tym przypadku w ogole mi nie przeszkadzaja. Cytat ktory przytoczyles na poczatku i zdjecie fajnie ze soba wspolgraja.
Technicznie -- podoba mi sie bardzo... Ale ogolne odczucia -- za Czornyjem.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
niestety musze sie z wami zgodzic.. dla mnie nawet technicznie to zdjecie jest za płaskie..
czym dluzej na nie patrze tym mniej mi sie podoba.. a zazwyczaj powinno byc odwrotnie..
niestety fotografia to nie bilans liczony narastająco
wszyscy robimy gorsze i lepsze zdjecia..
wazne zeby robic je swiadomie...
dziekuje wszystkim za opinie
KamasH
przyłączam się do głosów o niepotrzebnych rękach. Ale chętnie zobaczymy modelkę w innych ujęciach (bardzo ładna)
N D70s, N 28-70, N 55-200, Compu Rover AW
zdjęcie wzbudza mieszane uczucia
postaram się podsumować
do reklamy na pewno się nie nadaje
jest za dobre, za dużo daje do myślenia i nie daje jednoznacznego przekazu
to nie jest fotografia kierowana do odbiorcy, który oczekuje zdjęcia ładnej kobiety
ale...
w dysonansie pomiędzy naprężonymi męskimi dłońmi a beztroską twarzą kobiety - jest jakiś przekaz
osobiście dałbym to do społecznej kampanii: przemoc w rodzinie
jestem na tak
przecież on jej zaraz wyczesze z banki, alb co najmniej udusi
w tych dłoniach nie ma krzty czułości
Skontaktuj się z nami