Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    Absolutnie perfekcyjne!

gratulacje!!!!
    Dzieki! Ale okreslenie perfekcyjne jest mz w moim przypadku na wyrost o przynajmniej kilkanascie lat z aparatem w reku.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Dzieki! Ale okreslenie perfekcyjne jest mz w moim przypadku na wyrost o przynajmniej kilkanascie lat z aparatem w reku.
    A to niby dlaczego?
    Nie można zrobić perfekcyjnego zdjęcia, mając mniejsze doświadczenie?
    Przecież to wcale nie znaczy, że każde następne będzie mistrzowskie.

Ale to jest!
    I wcale nie przesadzam.

Bardzo rzadko widuje się tak staranne i porządne zdjęcia tak "oklepanego" bądź, co bądź motywu.
    Pewno i trochę przesadziłem z ekspresją, ale to tylko po to aby podkreślić, że FOTOGRAFIA mi się podoba!

Życzyłbym sobie i Tobie więcej takich zdjęć w tym dziale.
    Nie trzeba się niczego czepiać, piony proste, kontrasty i przejścia tonalne jak trzeba, światło tam gdzie trzeba, widz jest prowadzony za rączkę - tak jak trzeba.
    Wszycho fajno!

Jeszcze raz serdecznie gratuluję - z pewną nutką zazdrości

PS
    Mam ideologicznie taki sam kadr tyle, że u mnie niestety koniec tunelu nie jest taki neutralny jak u Ciebie
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    A to niby dlaczego?
    Nie można zrobić perfekcyjnego zdjęcia, mając mniejsze doświadczenie?
    Przecież to wcale nie znaczy, że każde następne będzie mistrzowskie.

Ale to jest!
    I wcale nie przesadzam.
    Milo to slyszec Ja rowniez zyczylbym sobie, Tobie i wszystkim wiecej dobrych zdjec w tym dziale. I lepszej ogladalnosci, bo za tym pojdzie poziom zdjec.

A co do perfekcji to fakt pewnie mozna. Ale dla mnie mistrzowska perfekcja to powtarzalnosc i swiadomosc rezultatu. Duzo nauki przede mna. Tym bardziej, ze juz niebawem przede mna zupelnie nowe fotograficzne wyzwanie
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Z ciekawości weszłam na Twój wątek, bo jakiś czas temu dałam do tego zdjęcia komentarz. Patrzę i aż mi gałki wyszły, to nie jest to zdjęcie, do którego dałam komentarz - to pokazane jest takie jakie widziałabym. Czuję się teraz jak popierdułka, której nie wiadomo o co chodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Z ciekawości weszłam na Twój wątek, bo jakiś czas temu dałam do tego zdjęcia komentarz. Patrzę i aż mi gałki wyszły, to nie jest to zdjęcie, do którego dałam komentarz - to pokazane jest takie jakie widziałabym. Czuję się teraz jak popierdułka, której nie wiadomo o co chodzi.
    Nie zmienialem tego zdjecia, jest tylko jedna wersja. Nie wiem dlaczego cos innego sie poprzednio pojawilo... Moze to kwestia internetu?

Domyślnie

Jakie?
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Świetne! Gratulacje
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Domyślnie

Konwersja na tak, kadr na tak, perspektywa na tak. I ramka jest. No nie mam pytan

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów