Koniki w zimę też muszą chodzić.
Szukaj
Koniki w zimę też muszą chodzić.
"I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
moje prywatne halucynacje
Madzia a co Ci się ze śniegiem stało ?
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Konik ładny ale ten drugi plan niezbyt udany
Fuji
Spadł i się udeptał? Za szary?
Goblinos, ale w sensie miejsca czy obróbki? Jeśli o miejsce, to innego niestety nie wyczaruję, choć bardzo bym chciała. Ośrodek w samym centrum miasta otoczone blokowskiem, halą widowiskowo-sportową, domkami jednorodzinnymi i biurowcami.
"I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
dubel.
Ostatnio edytowane przez Madź ; 09-02-2010 o 00:29
Właśnie nie szary, tylko jakiś taki.. u mnie wygląda jak napromieniowany, świeci mi z monitora..
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Ojej. chyba muszę się zabrać za porządną kalibrację, bo u mnie wygląda to spoko.
ja bym to określił jako nadużycie shadow/highlights w stosunku to przypalonego lekko śniegu, przez to i tło tak mało przyjemnie rozjaśnione
chyba nie zabardzo ten kadr sie udał. tlo rozprasza, a i ruchu mało w nim
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Skontaktuj się z nami