Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

Witam, proszę o opinię o fotkach ale nie za surowe - moja pierwsza sesja z lampami studyjnymi. Miało być wzorowane na Avedonie jak wyszło oceńcie za mnie. Wszelkie rady odnośnie poprawek, obróbki etc mile widziane.

1.

2.
    D300s || 17-55 f/2.8 || 85mm f/1.4D || 50mm f/1.4G || 35mm f/1.8G || Manfrotto 190XPROB+496RC2

Domyślnie

Aż tak źle?
    D300s || 17-55 f/2.8 || 85mm f/1.4D || 50mm f/1.4G || 35mm f/1.8G || Manfrotto 190XPROB+496RC2

Domyślnie

dla mnie spoko , tylko na jedynce może trosze by doświetlić lewa rękę ( ramię oraz przedramię i dłoń) takie ja mam odczucie
    uczę się patrzenia przez trójpodział

Domyślnie

Jedynka mi się podoba, po prostu

Domyślnie

Pomarudzę trochę nt 1 - Coś tu nie zagrało, zbyt mocne zniekształcenie. Nogi krótkie, za to lewa dłoń za wielka. Jak to pominąć, to pomysł/wykonanie/obróbka na niezłym poziomie. W 2 dal odmiany wielkie stopy i kolorystyka nie zagrała (konkretnie czerwone rajstopy). Nie zmienia to faktu, że obie fotki mi się podobają (poważnie ).
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Nogi starałem się wydłużać jak mogłem (połowę sesji leżałem na ziemi ). Popracuję jeszcze nad kolorystyką, może coś mi do głowy sensownego przyjdzie.
    Macie pomysł jak na 2-ce dodać jeszcze trochę dynamiki? i jak w tym wypadku dodanie winietki by się sprawdziło ? (zawsze mam dylemat dodać czy nie dodać? : ) )

Podrzucam zdjęcia które były inspiracją (i jeszcze parę innych) aczkolwiek daaaleko mi do nich:

Domyślnie

NO musze powiedziec ze numer 1 mi sie podoba ze wzgledu na skojarzenie z latami 60/70 tymi. Jakos ten włos i kiecka mi ten klimat przypomina
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Uprawnienia umieszczania postów