Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Samotna...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Samotna...

...łódka niestety. Nudno. Wiem!

Moje spojrzenie na tamat
    Spojrzenie pod katem forum, aby bylo inaczej i po mojemu

1.

I bonusik dla kogos, kto bardzo mnie kocha i jest bardzo cierpliwy

2.

Oleńko kochana. Jeszcze pięć lat i fotkę będę obrabiał w pięć minut

Domyślnie

Hej

Nr 1 swietne - to znaczy bardzo mi sie podoba
    A jakby tak odciac troche tego nieba? Jakby to bylo w kwadracie? Nie byloby lepiej ?
    Chociaz teraz tez nie jest zle
    pozdrawiam
    Michał

woda
    Gość

Domyślnie

Ta lodka na 1 jest az za ostra. Wyglada jak narysowana. Ktos powie, ze jest takim pieknym kontrapunktem. Dla mnie jest dysonansem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Ta lodka na 1 jest az za ostra. Wyglada jak narysowana. Ktos powie, ze jest takim pieknym kontrapunktem. Dla mnie jest dysonansem .
    Bardzo sie ciesze z Twojego i Miszki komentarza. Nie jest narysowana. Zapewniam.
    Ale odbior nawet najbardziej malo doswiadczonego fotografa jest dla mnie bardzo wazny. A Twoj tym bardziej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    nie będzie mz. nikt na siłę używał bluru, od co najmniej dwóch dni "irlandczycy" przedstawiają łodki, i wszędzie czytam uwagi o ostrych łódkach i u Grega i u Loctera, widocznie takie warunki tam panowały na tym ich wspólnym plenerku, idealna tafla wody i prawdopodobnie przejrzystość powietrza w tym dniu sprawiła ze zdjęcia są bardzo klarowne, dla mnie nie jest to dysonansem być może byłoby gdyby kolorystyka lub kadr byłyby naprawdę odmienne, mz. jest to bardzo ładnie skomponowane zdjęcie
    Ostatnio edytowane przez harb ; 08-02-2010 o 11:00

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nie będzie mz. nikt na siłę używał bluru, od co najmniej dwóch dni "irlandczycy" przedstawiają łodki, i wszędzie czytam uwagi o ostrych łódkach i u Grega i u Loctera, widocznie takie warunki tam panowały na tym ich wspólnym plenerku, idealna tafla wody i prawdopodobnie przejrzystość powietrza w tym dniu sprawiła ze zdjęcia są bardzo klarowne, dla mnie nie jest to dysonansem być może byłoby gdyby kolorystyka lub kadr byłyby naprawdę odmienne, mz. jest to bardzo ładnie skomponowane zdjęcie
    Alez ja nie suponuje, ze warunki byly inne, ze nie bylo szans tych lodek ostro przedstawic, i ze to efekt PP. Nie. To nie w tym rzecz. Cale zdjecie utrzymane jest w takim subtelnym, onirycznym klimacie. Zarowno poprzez kolorystyke jak i ta "mgielkowatosc". I na tym tle lezy taka zyletka. Byc moze taki byl zamysl autora. Pewnie tak bo jest swiadomym fotografem a warsztat tez ma wystarczajacy. Dla mnie jednak to zderzenie jest malym zgrzytem. Ale to jest tylko i wylacznie moj subiektywny odbior tej fotografii.

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Nie jest narysowana. Zapewniam.
    Wiem.

... Ale odbior nawet najbardziej malo doswiadczonego fotografa jest dla mnie bardzo wazny. A Twoj tym bardziej
    Czyzbym wyczuwal lekka ironie?

Domyślnie

1ka jest sliczna! W kwadracie tez bylaby swietna

Domyślnie

...łódka niestety. Nudno. Wiem!(...)
    Oj w żadnym wypadku nie jest nudno! Moim zdaniem mogłoby być, właśnie gdyby było w kwadracie. Zastosowane kadrowanie wytrąca symetrię z tego widoku, ponadto pion wyróżnia to zdjęcie spośród ostatnio prezentowanych "łódkowych" fotografii.
    Jeśli chodzi o sam obraz, urzeka czystością i spokojem, jest wręcz sterylny.
    Podsumowując, kolejna Twoja bardzo dobra fotografia.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Podobaja mi sie te spojrzenia, trzeba przyznac, ze sa inne i rownie piekne... Jedynka wyszla baaaardzo naturalnie (tak tam bylo), dwojka tez...
    Ale wybieram 1...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Doskonale zdjecie.......a co do ostrosci lodki......moze to wyjasni tobie dlaczego lodka byla ostra.......one byly kilka metrow od nas to jak maja byc nie ostre.....na idealnej tafli wody! Tyly zamglone i z minuty na minute coraz gestrza mgla wdzierala sie w dolinke w srod gor.....tak bylo!
    Hehe Tomku....pozdrow Ole

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów