Dobre zdjęcia ...jedynka ciekawie się prezentuje w pionie.
Szukaj
Dobre zdjęcia ...jedynka ciekawie się prezentuje w pionie.
Ostatnie zdjęcia robisz w fajnej tonacji, te też mi się podobaja![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
O jedyce już Ci nasłodzili, więc i ja dorzucę kostkę tego słodkiego dodatku do kawy.
Kwardacik byłby mile widziany, choć pionik wydaje się całkiem sympatyczny.
A o bonusiku nie wiem czy można za bardzo się wypowiadać..., taki jakiś "prywatny" jest...![]()
nie będzie mz. nikt na siłę używał bluru, od co najmniej dwóch dni "irlandczycy" przedstawiają łodki, i wszędzie czytam uwagi o ostrych łódkach i u Grega i u Loctera, widocznie takie warunki tam panowały na tym ich wspólnym plenerku, idealna tafla wody i prawdopodobnie przejrzystość powietrza w tym dniu sprawiła ze zdjęcia są bardzo klarowne, dla mnie nie jest to dysonansem być może byłoby gdyby kolorystyka lub kadr byłyby naprawdę odmienne, mz. jest to bardzo ładnie skomponowane zdjęcie![]()
Ostatnio edytowane przez harb ; 08-02-2010 o 11:00
Tomek, jedynka jest przepiękna!
Nad dwójką jeszcze myślę. Siakaś taka tajemnicza jest![]()
Jedynka super, numer 2 mi nie lezy, ale jak powiedziales to Twoje spojzenie, i to najwazniejsze![]()
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Potrafisz spojrzeć inaczej niż wszyscy, przyznam się że podoba mi się zarówno 1 jak i 2, dobre zdjęcia.
Jedynkę masz mocną, co u Ciebie jest ostatnio normą. Świetna robota Tomku, tak trzymaj.![]()
LED ZEPPELIN
Alez ja nie suponuje, ze warunki byly inne, ze nie bylo szans tych lodek ostro przedstawic, i ze to efekt PP. Nie. To nie w tym rzecz. Cale zdjecie utrzymane jest w takim subtelnym, onirycznym klimacie. Zarowno poprzez kolorystyke jak i ta "mgielkowatosc". I na tym tle lezy taka zyletka. Byc moze taki byl zamysl autora. Pewnie tak bo jest swiadomym fotografem a warsztat tez ma wystarczajacy. Dla mnie jednak to zderzenie jest malym zgrzytem. Ale to jest tylko i wylacznie moj subiektywny odbior tej fotografii.
Wiem.
Czyzbym wyczuwal lekka ironie?![]()
Skontaktuj się z nami