Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Samotność we dwoje...

Zapraszam

Dziękuję

Domyślnie

Co to jest te zielonkawe bo jakoś tak dziwnie wygląda ?

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Do mnie to wogole nie trafia I jeszcze ta zielen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reju Zobacz posta
    Co to jest te zielonkawe bo jakoś tak dziwnie wygląda ?
    To jest poplon.

kulten
    Gość

Domyślnie

Kadrowo bardzo fajnie. Choć myślę, że to jeden z tych przykładów, gdzie dużo lepiej obraz prezentować się będzie na druku niźli na monitorze. Kupuję tę pracę jako eksperyment, ale jako potencjalny początek serii w ten obróbkowy deseń już nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Kadrowo bardzo fajnie. Choć myślę, że to jeden z tych przykładów, gdzie dużo lepiej obraz prezentować się będzie na druku niźli na monitorze. Kupuję tę pracę jako eksperyment, ale jako potencjalny początek serii w ten obróbkowy deseń już nie.
    I o taką opinię mi właśnie chodziło. Długo zastanawiałem się czy pokazać Wam to zdjęcie. Moim zdaniem ma ono coś w sobie. Tylko nie za bardzo wiem co... . Faktycznie na papierze wygląda całkiem ciekawie, ale tu...
    Eksperyment... chyba tak to trzeba nazwać .

Domyślnie

na monitorze ta zielej taka ufo-ludkowa ale jak na papierza fajna to spoko , spokojny kadr mi sie widzi

Domyślnie

Tak czy siak....sporo zielonych,wściekłych ludzików rozjechano,tu...właśnie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Tak czy siak....sporo zielonych,wściekłych ludzików rozjechano,tu...właśnie...
    no właśnie ktoś ratrakiem jeżdził kiedy oni lądowali i mamy efekt, a tak powaznie kadrowo jak to u Ciebie bdb - kolorystycznie tym razem nie wyszło

Domyślnie

W podlodze to taki Adamusik wypadl. I to mi sie wlasnie podoba. Wyglada to dosc nienaturalnie ale inaczej. Kadr mz tez sie z tym dziwadztwem komponuje.
    Ja na TAK

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów