Modelka: Basia Tatara (Miss Polonia 2007)
Szukaj
Modelka: Basia Tatara (Miss Polonia 2007)
Zawsze przeciwny jestem temu aby oceniając zdjęcie pisac o urodzie modelki.
Ale w tym przypadku muszę postąpić wbrew sobie i napisać ONA JEST POPROSTU P R Z E P I Ę K N A !!!!
Co do samego zdjecia to też bardzo mi się podoba. Jednak wolałbym chyba gdyby było w naturalnych kolorach, albo jeśli już taka konwencja to w bardziej ciepłej barwie.
Fakt dziewczyna bardzo ładna ale samo zdjęcie ma bardzo fajny nastrój co powoduje że modelka jest jeszcze piękniejsza.
I to wspaniałe spojrzenie!
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Podoba mi sie kolorystyka, ale nieco za mało rozpoznawalna faktura twarzy.
Modelka miód, skad takie ?![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Kolorystyka - czytaj: obróbka bardzo mi się podoba, choc ciężko się skupić na innych detalach, gdyż uroda modelki przebija wszysko.
Dbry kadr, świetnie pokazana modelka i światełko ładnie rozłaożone. Dla mnie super![]()
Bardzo pozytywna obroka. Podoba mi sie
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
fajne foto ale moim zdaniem zepsute obróbką![]()
Jak zawsze bardzo dobre. Świetna kolorystyka.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Kurde, tak sie przyzwyczailem do studyjnych w Twoim wykonaniu ze nie wiem co powiedziec. Ale jest tu chyba duzo przypadkowosci. To nie jest strzal z planowanej i przygotowanej sesji, prawda? A jesli jest to juz sie zamykam![]()
Skontaktuj się z nami