Ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia.....
Co myślicie?
Pozdrawiam
Jarek Saternus
Szukaj
Ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia.....
Co myślicie?
Pozdrawiam
Jarek Saternus
Bardzo ładna modelka fajne światło, tylko jakoś odciąga uwagę ta mocno wyostrzona część sweterka.
jak na ćwiczenia to extra, ja to kupuję.....![]()
całkiem fajnie jednak nie odpowiada mi takie ciecie głowy. Zbyt niezdecydowane. Generalnie uważam ,ze mogłeś to inaczej skadrować tzn trochę wyżej i odrobinę szerzej albo w druga stronę - przyciąć więcej głowy od góry i trochę na dole. Dodam jeszcze , ze odnoszę wrażenie, ze trochę za dużo w zdjęciu drzewa tzn obiektyw bardziej w prawo by pokazać jakieś 2cm drzewa mniej.
Zgadzam się, wybrałem chyba najbardziej nijakie kadrowanie w możliwych opcji. Chciałem bardzo wąsko, ale ostatecznie bałem się ciąć zdecydowanie i wyszło tak na pograniczu, czyli nijako :/
Drzewo musisz mi wybaczyć, mam słabość do natury a faktura tej kory jest przepiękna!![]()
Dziękuję za krytykę.
Całkiem ciekawe zdjęcie lecz według mnie pospolite nie przyciąga oka na dłużej niż minuta.
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
I tu zgoda, nie jest już to kwestia techikaliów a kontaktu z modelem i umiejętności współpracy z nim i to jest cholernie trudna rzecz, przyznam że dużo myślę o tym jak mogę ten element poprawić.
Jeszcze jedno, tym razem w zupełnie innej tonacji:
2 zdecydowanie lepsze!![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Skontaktuj się z nami