wracając z rybek, taki widoczek zrobiłem.
Szukaj
wracając z rybek, taki widoczek zrobiłem.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
mi sie podoba !! ta mgielka na polanie dodaje klimatu zdjeciu pozdrawiam, Robert!
i trochę kolor nie pasuje... kadrowo ładnie
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Kadr bardzo mi się podobaPopracowałbym jeszcze nad podkreśleniem wieloplanowości manewrując selektywnie kontrastem, a przede wszystkim zdjąłbym znacznie magnetę bo kolory prezentują się mz doś mocno nienaturalnie.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
jakoś z kolorem mi nie szło, może BW lepiej wygląda?
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Rzeczkę przejarałeś oraz mój ekran mówi, że na linii drzew masz czerwoną aberrację. Poza tym jest sielsko i dość przyjemnie.
Rzeczka pełna białego mleczkaszkoda przepału ...BW jakoś tak ciemnawo
Hej
Fajny kadr, ale kolory mi komletnie nie pasuja, czarno biale jeszcze mniej (jak ktos wczesniej pisal, mozna by kontrastem jescze pomanewrowac zeby wyciagnac ksztalty).
Pobaw sie jeszcze kolorami, bo zdjecie ma potencjal moim zdaniem.
pozdrawiam
Michał
Darek,a chociaż coś złowiłeś....?![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
To jedno z moich najulubieńszychmiejsc na zasiadkę, mało dużych szczupców, ale okoń i sandacz spory się trafia, niedaleko Biebrza wpada i tam potworka można wyciągnąć. Chociaż ostatnio mocno przełowione. Po roztopach z góry St. jest super widoczek na Narew, pewnie tam będę tej wionsy.
Skontaktuj się z nami