Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Przyleciał

Domyślnie

Na tych zdjęciach wszystko było nie tak, musiałem je sporo rozjaśniać i stąd tak wyszło, potem podostrzyłem rozjaśnione zdjęcie i inny efekt nie mógł wyjść, jakbym nie rozjaśnił to nawet piórek by nie było widać, jak bym nie podostrzył toby było mydełko a tak to tylko szumi. Normalnie takie foty idą do kosza, tutaj szkoda mi było okazu, na obu miejscach siedział po jakieś 15 sekund, więc nie dał mi szans na kombinowanie z puszką.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

2 bardzo ładna model ustawił się wspaniale!

Domyślnie

NO TO MASZ SWOJEGO KROGULCA, NA 2 ŁADNIE POZUJE, MAM DAĆ KAWAŁEK PŁOTU
    D700 + N 70-200 F2,8 VR + S 28-70 F2,8 EX + N 70-300 + MC-36 + SB-600 + N 300 F4 + MANFROTTO 055XPROP + GŁ 488RC4 +TC-1,7EII+LOWEPRO 190

Domyślnie

Piękna dwójeczka, jest groza w oku.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Może i jeszcze nie wsio perfekt,ale jest,masz go....Fajnie na dwójce...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

musisz tylko szybko w nowy plot zainwestować i będzie rewelacyjnie, co do 2 spróbuj ten słupek jakoś "poszarpać" wtedy będzie jeszcze lepszy efekt

co do samych zdjęć jak pisali poprzednicy nad jakością da się jeszcze popracować, mi osobiście podobają się bardzo, że o samym modelu nie wspomnę, i z niecierpliwością czekam na następne bo model przedni a i zdjęcia też super

ps. ja wczoraj skrzyknąłem znajomych i przenieśliśmy moją leśną budę w inne miejsce, musiało to zabawnie wyglądać , liczę na lepsze światło i tło. tylko w prognozie u mnie brak słońca do końca tygodnia i odwilż, w ciągu dnia 0, +1 i straszna ciapa się robi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    no to modela masz niejako na stałe przypisanego do swojego atelier ogrodowego Nie odpuści, możesz być tego pewien. Okazja do zdjęć z udziałem lepszego światła i miejscówki z pewnością wkrótce się nadarzy
    Masz rację Waldku znowu przyleciał, właśnie go obserwowałem, teraz znam jego marszrutę, najpierw siada na słupku od siatki później przeskakuje na tą belkę z drugiego zdjęcia ( to belka dla dzięcioła udająca drzewo i dobre tło ma niżej tam gdzie dzięcioł wydłubuje słoninę z wywierconych dziur ) z tej belki wskakuje właśnie tam gdzie chcę, na patol z brzozy i to jest to.
    Za wcześnie zacząłem pstrykać i się może nie tyle spłoszył, co na wszelki wypadek odleciał, teraz wyczekam aż siądzie na brzózce, zdjęcie musi wyjść, na tym badylu można robić nawet jak słońce jest całkiem przesłonięte chmurami.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Potwierdzam za wld - będzie "zaglądał". Uparty jest..
    N & N

Domyślnie

Piękny samczyk, wybornie, teraz tylko czekać aż usiądzie Ci na jakimś ładnym miejscu
    http://www.henrykkoscielny.pl/najnowsze.php5
    D750, D300s, ob. 300/2,8 i parę gratów

Domyślnie

Przeszkadza tylko ta siatka na jedynce, ale pozy ptaszków na oby dwóch kadrach bardzo ładnie uchwycone. Jeśli chodzi o obróbkę: kolory przyjemne w odbiorze, może jedynie troszkę zdjęcia przeostrzone.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów