Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Przyleciał

Domyślnie Przyleciał

Wprawdzie wybrał sobie zły moment na odwiedziny bo słońce całkowicie zaszło za chmury i na dodatek usiadł na siatce!!! pod dużym kątem do namiotu stąd tak krzywo wyszedł słupek, nie dało się wyprostować bo bym ogon obciął( szkoda że nie mam płotu ).
    Chyba warto pokazać, że jest, swojej a właściwie mojej trzódki pilnuje i myślę, że wróci pokazując swoje wdzięki w lepszych okolicznościach przyrody.
    Koło karmnika zrobił dobrą robotę, kosy i sporo dzwońców przeniosło się na drugą stronę domu gdzie też je dokarmiam a przy karmniku zrobiło się luźniej… łatwiej teraz fotografować.

1.

2.

Ostatnio edytowane przez Zbysior ; 02-02-2010 o 22:14
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

no prosze jaki ładny model na dwojce fajnie usiadl wiedzialem ze go pokazesz predzej czy pozniej
    tak sie spytam... mi sie wydaje czy lekko szumia Twoje zdjecia? (chodzi mi ogolnie, nie tylko o te tutaj... juz wczesniej sie nad tym tez zastanawialem)
    pozdrawiam!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lortek Zobacz posta
    no prosze jaki ładny model na dwojce fajnie usiadl wiedzialem ze go pokazesz predzej czy pozniej
    tak sie spytam... mi sie wydaje czy lekko szumia Twoje zdjecia? (chodzi mi ogolnie, nie tylko o te tutaj... juz wczesniej sie nad tym tez zastanawialem)
    pozdrawiam!!
    Może w obróbce coś źle robię, np. przy ostrzeniu… popracuje nad tym.
    Sam to zauważyłem i chyba z lenistwa nie wziąłem się za to.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

2 sliczna ale to nie pierwsze Twoje focenie gdzie widac jak by je polakierowal z brokatem. d700 nie daje sobie rady przy wysokim ISO.
    D40,D80 I KILKA SZKIEL

Domyślnie

wlasnie ze d700 daje rady i to konkretnie z wysokim iso tylko ze jak sie czasem grzebie w obrobce w czyms to i z iso100 wyjdzie ziarno ;p

Domyślnie

Widocznie za bardzo wyostrzone,mimo tego i tak jest sliczna fota.
    D40,D80 I KILKA SZKIEL

Domyślnie

2 bardzo fajna, ładnie zapozował.

Domyślnie

no to modela masz niejako na stałe przypisanego do swojego atelier ogrodowego Nie odpuści, możesz być tego pewien. Okazja do zdjęć z udziałem lepszego światła i miejscówki z pewnością wkrótce się nadarzy
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

2-ka super
    D....,TC-14II

Domyślnie

Dwójka fajna.

No widzę, że te dynamiczne będą lada chwila
    Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów