Szukaj
No właśnie się odważyłam.... i no tego się obawiałam (i zawsze obawiam) że jak napiszę szczerze, że coś mi nie leży albo nie pasuje to.... autorowi będzie przykro.
Oglądałam te zdjęcia od momentu wstawienia, wchodziłam do tego wątku kilkakrotnie - myśląc, że może moje odczucia się zmienią - dlatego tak długo nic nie pisałam - odważyłam się po wymianie opinii w innym wątku. Innej motywacji (ani drugiego dna) nie było.
Absolutnie niczego Tobie w tamtym wątku nie sugerowałam! Naprawdę! Jeśłi masz na myśli moją uwagę o początkujących pstrykaczach i "ahrtyzmie" itd - absolutnie nie Ciebie miałam na myśli!!!! Wręcz przeciwnie - Ciebie zaliczam do grupy forumowych autorów, którzy mają ugruntowaną pozycję i "prasę" - i to właśnie dlatego ciężko było mi zdobyc się na odwagę, żeby tutaj szczerze napisac - zwłaszcza, że moja opinia różni się od opinii większości.
PS - niestety w takich sytuacjach wychodzi słabośc internetu - nie można od razu wyjasnic, nie można natychmiast dopytac, - wychodzą nieporozumienia.
Nie wiem czy jest tak jak piszesz z pozycją w każdym razie nie masz się czego obawiac jesli chcesz napisac odmienny komentarz od innych a nawet jesli chcesz napisac bardzo negatywny
te zdjęcia nie są wcale zachwycające dla mnie nie muszą takie byc ,jesli piszesz że Ci sie nie podobaja nie mam nic przeciwko
Wyjasnimy sobie wszytko na prv
Karolina po pierwsze fotka nie musi byc super ostra zeby byla dobra w odbiorze, ja tam mam duzo bochomazow i sa ok wg mnie.
po drugie szczerosc jest dosc rzadka cecha i o gustach sie nie dyskutuje masz prawo sie tak wypowiadac
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami