Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: lody

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    Kurcze - ja jestem beztalencie zupełne. Nie dość, że sama takich fot nie robię - to nie dostrzegam tego wszystkiego co tak pozytywnie opisują przedmówcy.
    Zdjęcia są OK ale nie wiem czy mnie się wydaje czy one są całkowiecie nieostre? - A może tak miało być? Nie ironizuję, chciałabym widzieć to wszystko o czym piszecie ale ... nie widzę

Pozdrawiam ciepło.
    przykro mi że widzisz tylko nieostrosc
    obserwuje Twoje wypowiedzi na innym wątku i domyslam się dlaczego wypowiedziałas się tutaj

Dziekuje wszystkim za komentarze
    Pozdrawiam

Domyślnie

No właśnie się odważyłam.... i no tego się obawiałam (i zawsze obawiam) że jak napiszę szczerze, że coś mi nie leży albo nie pasuje to.... autorowi będzie przykro.
    Oglądałam te zdjęcia od momentu wstawienia, wchodziłam do tego wątku kilkakrotnie - myśląc, że może moje odczucia się zmienią - dlatego tak długo nic nie pisałam - odważyłam się po wymianie opinii w innym wątku. Innej motywacji (ani drugiego dna) nie było.

Madziulek
    Gość

Domyślnie

No właśnie się odważyłam.... i no tego się obawiałam (i zawsze obawiam) że jak napiszę szczerze, że coś mi nie leży albo nie pasuje to.... autorowi będzie przykro.
    Oglądałam te zdjęcia od momentu wstawienia, wchodziłam do tego wątku kilkakrotnie - myśląc, że może moje odczucia się zmienią - dlatego tak długo nic nie pisałam - odważyłam się po wymianie opinii w innym wątku. Innej motywacji (ani drugiego dna) nie było.
    nie mam nic przeciwko Twojej opini i chyba tak naparwde nie z tego powodu było mi przykro ale z tego że sugerowanie czegos mi na innym wątku jest troche nie w porządku

Pozdrawiam

Domyślnie

Absolutnie niczego Tobie w tamtym wątku nie sugerowałam! Naprawdę! Jeśłi masz na myśli moją uwagę o początkujących pstrykaczach i "ahrtyzmie" itd - absolutnie nie Ciebie miałam na myśli!!!! Wręcz przeciwnie - Ciebie zaliczam do grupy forumowych autorów, którzy mają ugruntowaną pozycję i "prasę" - i to właśnie dlatego ciężko było mi zdobyc się na odwagę, żeby tutaj szczerze napisac - zwłaszcza, że moja opinia różni się od opinii większości.

PS - niestety w takich sytuacjach wychodzi słabośc internetu - nie można od razu wyjasnic, nie można natychmiast dopytac, - wychodzą nieporozumienia.

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Absolutnie niczego Tobie w tamtym wątku nie sugerowałam! Naprawdę! Jeśłi masz na myśli moją uwagę o początkujących pstrykaczach i "ahrtyzmie" itd - absolutnie nie Ciebie miałam na myśli!!!! Wręcz przeciwnie - Ciebie zaliczam do grupy forumowych autorów, którzy mają ugruntowaną pozycję i "prasę" - i to właśnie dlatego ciężko było mi zdobyc się na odwagę, żeby tutaj szczerze napisac - zwłaszcza, że moja opinia różni się od opinii większości.

PS - niestety w takich sytuacjach wychodzi słabośc internetu - nie można od razu wyjasnic, nie można natychmiast dopytac, - wychodzą nieporozumienia.
    Nie wiem czy jest tak jak piszesz z pozycją w każdym razie nie masz się czego obawiac jesli chcesz napisac odmienny komentarz od innych a nawet jesli chcesz napisac bardzo negatywny
    te zdjęcia nie są wcale zachwycające dla mnie nie muszą takie byc ,jesli piszesz że Ci sie nie podobaja nie mam nic przeciwko

Wyjasnimy sobie wszytko na prv

Domyślnie

Karolina po pierwsze fotka nie musi byc super ostra zeby byla dobra w odbiorze, ja tam mam duzo bochomazow i sa ok wg mnie.
    po drugie szczerosc jest dosc rzadka cecha i o gustach sie nie dyskutuje masz prawo sie tak wypowiadac
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów