Podoba się, ładne obrobione, ja lubię takie klimaty
Szukaj
Podoba się, ładne obrobione, ja lubię takie klimaty
Bardzo fajna praca![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Fotka ma klimat. Ma coś w sobie. Biała ramka bardziej mi się podoba bo wygląda jak stara fotografia znaleziona na strychu. Można byłoby też ją porysować, poszumić. Ma nastrój. Podoba mi się bardzo.
Przez pierwsze 30 sekund rzeczywiście miałam pomysł na taką absolutną sterylność. Po chwili zrezygnowałam
A mozna prosic o wersje mniej glamur?/ bo jakos tak to odbieram![]()
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Nie wiem czy juz to mowilem, ale bardzo ladny kadr zaprezentowalas![]()
Zaznaczam po raz wtóry, że bardzo piękne jest to zdjęcie.
Niemniej, żebyśmy się zrozumieli: chodzi mi o te miejsca, które zaznaczyłem (nie wszystkie) czerwoną strzałką. Rozumiem Twój pomysł nie "wybielania" całości, ale to są chyba pozostałości jakiegoś filtra - glamourowego albo duplexa, nie wiem. To po prostu rzuca się w oczy.
Bardzo fajnie oddany klimat "starej fotografii", ładny kadr. Co do ramki... osobiście wolę białe, nieprzekombinowane, jednak w przypadku tego zdjęcia, czarna dodaje głębi, "wciąga"... idealnie pasuje do tak skadrowanej drogi i kolorystyki.
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
jerezano, dokładnie właśnie o tych samych miejscach mówimy.
Do filtrów przyznaję się dość łatwo. Lubię i stosuję. Ale nie tu. Gdy duplex- to zwały śniegu zbyt ciemne.
Gdy glamoure to jeszcze gorzej. Tak po prostu tam było. Odgarnięty śnieg z drogi tworzy zaciemnienia. I przy rozjaśnianiu całej sceny ślady a i owszem pozostają
A i u Ciebie czubki drzew ucięte są.
Skontaktuj się z nami