Arizona ulubione wino tego pana.
Pozdrawiam
Szukaj
Arizona ulubione wino tego pana.
Pozdrawiam
daj w kolorze...
... żartowałem
jest dobrze, szeroko, znaczy byłeś blisko, to tyle do Ciebie
i trzy słowa do Pana: plus za ubiór
FajneDobrze ze nie uciales dołu, rece daja charakterku tej fotce.
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
No no no ....
Ale żeś nadał klimat chwili !!
Grześ super
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Heh fotka fajna z klimatem, lecz tytuł moim zdaniem nietrafiony dziwnie tak oceniać człowieka po ubiorze i twarzy. Ale to takie moje widzi mi się.
NIKON D80 >>> N18-70 N70-210/f4 N50/1.8
Tytuł mi nie pasi - sorki. Spodziewalem sie buteli i by bylo mistrzostwo. A tak chyba trzeba tytul zmienic. Nie kazdy czlowiek z poorana twarza to fan arizony. Przez to ze jest w BW to tez czlowiek sie nie moze doppatrzec standardowych dla fanow tego trunku oznakach na skórze.
Zwróć uwage na rece, ubranie, czy tak wyglada arizona drinker?
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
ZeberkO, MrLiR tytuł jak najbardziej przemyślany, spotkałem tego Pana jak konsumował ten właśnie trunek (mam kadry i z trunkiem przy Panu, ale wolał bym użył bez), za sesję płaciłem dwoma butelkami Arizony (życzenie Pana), nie oceniam nigdy, nikogo po wyglądzie, z tym Panem porozmawiałem dłuższą chwilę i był bardzo sympatyczny. Nie sugeruję tytułem, że z racji picia tego trunku Pan jest taki, a taki, tylko po prostu, trunek ten spożywał, więc tak go sobie nazwałem, bez oceny lepszy, gorszy.
tak coś czułem, podoba mi się takie podejście
biedny człowiek,a zdjęcie cóż tak zwana proza życia.
Ciekawa fotografia,żal wypisany na twarzy za ....?
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
zdjęcie świetne!
Nikon D90| N18-105 3.5-5.6G| N50 1.8| SB-900
Skontaktuj się z nami