dla mnie swietne sa oba!
piekna kolorystyka , bardzo dobre prace
Szukaj
dla mnie swietne sa oba!
piekna kolorystyka , bardzo dobre prace
Prosto, czysto i klarownie.
Jestem za jeden i dwa.
Ta sama miejscówka - tylko dwa lekkie wzgórki i jedno, malutkie, tam hen daleko, drzewko - i dwa, jakże od siebie różne zdjęcia.
Jedynka jest wprost sterylna kolorystycznie! Czystość błękitu i bieli zachwyca. Bardzo łagodnie przechodzące plany wzgórz.
Dwójka. Cudownie rozkładające się cieplutkie światło, ślicznie wyeksponowana faktura śniegu i lekko szarawe, z przejaśnieniem niebo, stwarzają wyjątkowy klimat. Plastyka światłocieni rewelacyjna!
KONKLUZJA: Oczywiście, że dajesz radę, i to bardzo dobrze!Wnikliwie analizujesz barwy, nadajesz im ich naturalny koloryt, zachowujesz harmonię. Na tych dwóch, równorzędnie ładnych, MZ fotografiach, dałeś sam sobie odpowiedź, że zimowe motywy są wprost dla Ciebie. Przyjmij szczere gratulacje.
Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778
Serdecznie dziękuję Wam wszystkim za budujące komentarze, w szczególności Tobie Arturze, za tak wyczerpującą i pozytywną opinięBędę się z tą zimą mierzył nadal
Tym bardziej, że podobno nieprędko ma się skończyć...
Pozdrawiam gorąco!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Ladnie. Zgodze sie z ta prostota. Jeden bardziej dzieki kolorkom![]()
Bardzo mi się podobają. Przyglądam im się już któryś raz. Nie będzie to może typowe skojarzenie, ale linie tych pagórków tak łagodnie i doskonałymi łukami się wyginają, że te kadry są prawie... seksowne?
Jedynka spokojnie mogłaby posłużyć jako tapeta jakiegoś Windows Winter Edition.
Co to jest na jedynce, jakiś paproch czy coś innego - nad horyzontem, w połowie między drzewem a lewym brzegiem zdjęcia? Na dwójce nie ma nic w tym miejscu.
Hehe, skojarzenie bardzo mi się spodobało Co do "paprocha", było tam kilka małych obłoczków, dużo niżej frunących i jest to jeden z nich. W normalnym rozmiarze jest są w pełni rozpoznawalne i dlatego ich nie stemplowałem.
Dzięki za komentarz creep, pozdrawiam serdecznie!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Jedynka zachwyca. Prostota, dostrzeżenie i kolor. Cudna jest!
ładniutkie
Nikon + kilka szkiełek
Skontaktuj się z nami