Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Zimowa pustynia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dla mnie swietne sa oba!
    piekna kolorystyka , bardzo dobre prace

Domyślnie

Prosto, czysto i klarownie.
    Jestem za jeden i dwa .

Domyślnie

Ta sama miejscówka - tylko dwa lekkie wzgórki i jedno, malutkie, tam hen daleko, drzewko - i dwa, jakże od siebie różne zdjęcia.

Jedynka jest wprost sterylna kolorystycznie! Czystość błękitu i bieli zachwyca. Bardzo łagodnie przechodzące plany wzgórz.

Dwójka. Cudownie rozkładające się cieplutkie światło, ślicznie wyeksponowana faktura śniegu i lekko szarawe, z przejaśnieniem niebo, stwarzają wyjątkowy klimat. Plastyka światłocieni rewelacyjna!

KONKLUZJA: Oczywiście, że dajesz radę, i to bardzo dobrze! Wnikliwie analizujesz barwy, nadajesz im ich naturalny koloryt, zachowujesz harmonię. Na tych dwóch, równorzędnie ładnych, MZ fotografiach, dałeś sam sobie odpowiedź, że zimowe motywy są wprost dla Ciebie. Przyjmij szczere gratulacje.
    Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778

Domyślnie

Serdecznie dziękuję Wam wszystkim za budujące komentarze, w szczególności Tobie Arturze, za tak wyczerpującą i pozytywną opinię Będę się z tą zimą mierzył nadal Tym bardziej, że podobno nieprędko ma się skończyć...

Pozdrawiam gorąco!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

no bajka... superowe te prace brawo

Domyślnie

Ladnie. Zgodze sie z ta prostota. Jeden bardziej dzieki kolorkom

Domyślnie

Bardzo mi się podobają. Przyglądam im się już któryś raz. Nie będzie to może typowe skojarzenie, ale linie tych pagórków tak łagodnie i doskonałymi łukami się wyginają, że te kadry są prawie... seksowne?
    Jedynka spokojnie mogłaby posłużyć jako tapeta jakiegoś Windows Winter Edition.
    Co to jest na jedynce, jakiś paproch czy coś innego - nad horyzontem, w połowie między drzewem a lewym brzegiem zdjęcia? Na dwójce nie ma nic w tym miejscu.

Domyślnie

Hehe, skojarzenie bardzo mi się spodobało Co do "paprocha", było tam kilka małych obłoczków, dużo niżej frunących i jest to jeden z nich. W normalnym rozmiarze jest są w pełni rozpoznawalne i dlatego ich nie stemplowałem.
    Dzięki za komentarz creep, pozdrawiam serdecznie!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Jedynka zachwyca. Prostota, dostrzeżenie i kolor. Cudna jest!

Domyślnie

ładniutkie
    Nikon + kilka szkiełek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów