Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: Arktyka2010.pl

Domyślnie

moge jechac nawet jutro... marzy mi sie ten rejon juz od dawna, nawet doswiadczenia w podobnych warunkach troche by sie znalazlo... tylko te koszty przypuszczam ze nie beda 'po kosztach', a nawet jak beda to i tak bedzie 20x wiecej niz jestem w stanie zorganizowac Mimo wszystko prosze o info
    Art
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Ja tylko wtrącę 3 grosze

Jest tam piknie Panie i Panowe

Nic tylko jechać

tu kilka moich ujęć z lata

http://dobas.art.pl/b/
    http://dobas.art.pl/x

a tu spora garść zdjęc z Zimowania Witka Kaszkina sprzed kilku lat - zna sie gość na rzeczy i dobre zdjęcia robi

http://www.przewodnicy.zakopane.pl/foto/spitsbergen/

tak więc miejsce polecam wszystkim

Domyślnie

Jastrząbku kochany, jak tylko bym miała możliwość wzięcia bezpłatnego urlopu na prawie 3 miesiące to bym pojechała, bo to jest tzw. wyprawa życia niewątpliwie. Więc jak ktos ma możliwość to niech się nawet nie zastanawia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    Jastrząbku kochany, jak tylko bym miała możliwość wzięcia bezpłatnego urlopu na prawie 3 miesiące to bym pojechała, bo to jest tzw. wyprawa życia niewątpliwie. Więc jak ktos ma możliwość to niech się nawet nie zastanawia.
    Wyprawa zycia zawsze będzie przede mną

pozdrawiam serdecznie

MJ

Domyślnie

Witam i odkopuje temat
    Wyprawa juz pewna. Bedzie dwu uczestnikow - ja i Jastrząb. Mamy jeszcze jedna propozucje do chetnych. Jest wolne miejsce w aucie na przejazd przez skandywie. Jak ktos ma czas i chce zobaczyc kawalek polnocnej Europy wiosenna pora (w milym towarzystwie) to zapraszam. Wyjazd piatek-sobota (9-10 kwietnia), wiec czasu malo. Chetnych prosze o kontakt do Jastrzębia.
    P.S. A moze da sie przeniesc temat do dzialu foto-ekspedycje ??
    Mateusz Moskalik: SKRADZIONENP7000+Ikelite, ND300+Ikelite, N28-105/3.5-4.5 Macro, S8-16/4.5-5.6, S17-50/2.8 EX OS, S70-200/2.8 EX OS, IkeliteDS125, IkeliteDS50, statywy GIOTTO's, plecak Lowepro, skrzynie PELI

Domyślnie

Mateusz, fotoekspedycje na forum to majówki. Gdzie nam do nich .

Domyślnie

W najnowszym Foto jest artykuł o Waszej wyprawie,trzymam kciuki za powodzenie .

Domyślnie

Witamy
    Cały czas nie możemy dotrzeć na Spitsbergen. Co i rusz zatrzymują nas jakieś ptaszory.
    Pozdrawiamy.

MJ & MM

Ostatnio edytowane przez Jastrząb ; 14-04-2010 o 14:31

Domyślnie

Łał piekne lewitujące ptaszory
    dawaj więcej
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

jastrząb - ach te paskudne cietrzewie; ciągle w kadr wchodzą

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów