Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie GKS B. - Podbeskidzie

Witam.
    Mój debiut na forum. I zarazem drugie zetknięcie z fotografia sportową w ogóle. Nawet nie sądziłem, że może być tak ciężeko..
    Sparing GKSu Bełchatów z Podbeskidziem BB rozegrany na sztucznym boisku w Kleszczowie. Wynik końcowy 2:2.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Domyślnie

Kadruj ciaśniej i prostuj kadry. Na kilku zdjęciach poleciała też ostrość. Najlepsza zdecydowanie "szósteczka" choć uciąłbym trochę góry

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Dzięki za wskazówki. Z tą ostrością też zauważyłem. Jak wybierałem moją Sigmę wydawało się, że jest nieźle. Tutaj większość zdjęć jest na 3.2, 3.5.
    Zobaczę jak będzie jak liga ruszy.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

A i jeszcze zejdź może na wysokość boiska bo widzę że zdjęcia były robione chyba z "trybun". Wtedy będzie zdecydowanie lepsza perspektywa, a gdy użyłbyś jeszcze np. krzesełka i z jeszcze niższej wysokości wykonywał, wtedy było by naprawdę optymalnie a co do reszty to tak jak powiedział kolega rychu_cmg
    pozdrawiam
    D200 + N18-55kit + 70-200 2.8 AF-S VR +50 1.8 +sb800 +sb 25 + Presenta + pt04

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez di_ Zobacz posta
    Dzięki za wskazówki. Z tą ostrością też zauważyłem. Jak wybierałem moją Sigmę wydawało się, że jest nieźle. Tutaj większość zdjęć jest na 3.2, 3.5.
    Zobaczę jak będzie jak liga ruszy.
    Pozdrawiam.
    a wyostrzałeś fotki po zmniejszeniu ?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

@punkers
    Taki był plan. Ale jak zobaczyłem, że linie końcowe boiska = zepchnięty śnieg z płyty to jednak wybrałem trybunę.
    @rychu_cmg
    Tylko pierwszą. Zaraz odpalę nefy jeszcze raz i po zmniejszeniu wyostrzę. I od razu wykadruje jakoś sensownie..
    Dzięki jeszcze raz.
    edit:
    Przekadrowane i wyostrzone zgodnie z poradami.
    Ostatnio edytowane przez di_ ; 31-01-2010 o 18:01

Uprawnienia umieszczania postów