Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: D300 czy D300s

Domyślnie

pawel1967 nie sztuka zrobić milion zdjęc,sztuka zrobić 10 zdjęc wybitnych.

ach jak ja lubię czytać takie ciekawe wątki
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    pawel1967 nie sztuka zrobić milion zdjęc,sztuka zrobić 10 zdjęc wybitnych.

ach jak ja lubię czytać takie ciekawe wątki
    Daj mu spokój, wszyscy mu już podziękowali za wkład do tegoż watku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel1967 Zobacz posta
    Ciekaw jestem czy ksiądz chętnie poczeka na zmianę obiektytwów przez fotografa (24-70 na 70-200) ze dwa razy w czasie przysięgi . Przy okazji nawpuszczać można syfków widocznych już przy 5,6 na D700 na D300 przy przysłonie 16 . Trzeba brać pod uwagę zwiekszenie przysłony przy DX aby uzyskać głębię ostrości a to zabiera cenne sekundy itd , itd . Acha kolega stęplował dwieście zdjęć z Nikona D700 bo dostał się tam syfek nie muszę powtarzać jego soczystej mowy podczas tej czynności . D3 to reporterska maszyna ale do innej reporterki ręka by mi uschła na ślubie z takim ciężarku

Jaki ślub? Coz za horyzont Sa jeszcze inne dziedziny fotografii, filmu, nie tylko ta slubna nuda. Kolega niech moze wlaczy sobie czyszczenie matrycy i kupi lenspena, czyszczenie matrycy to zaden problem. Poza tym, co za problem kupic drugi aparat?

Domyślnie

A ja myslę, że kolega Pawel1967 nie mial nigdy przyjemności fotografowania slubu a cale jego wiedza na ten temat to tylko teoria, jeśli sie mylę to musiał sie przy tym strasznie meczyć. Nikt, kto ma o tym pojęcie nie bierze pod uwage zmiany optyki podczas przysięgi.
    Nikony, nikkory...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów