Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

a mnie pasuje ta fota!
    Podoba sie!
    Osobiscie kadrowal bym inaczej ale tutaj mi nie przeszkadza!

Domyślnie

Jest dobrze. Na sile sie przyczepie do krzaka - duzo cienia tam, mozna wyciagnac

Domyślnie

Z ciekawosci zajme sie tym krzaczorem i zobacze jak to wyjdzie

A co do samego kadrowania to bylo tak: jedziemy sobie jedziemy (ja Al i szela, w drugim aucie reszta ekipy, my za nimi) i nagle ukazuje sie ten widok. Wiec krzycze do Al'a: "Stój!!!". Zatrzymal sie, wyskoczylem i tak na szybko strzelilem dwa kadry i pojechalismy. Wprawdzie zatrzymalismy sie jakies 200m pozniej, jednak widok lekko sie zmienil, gdyz w pewnym momencie droga uciekala bodajze na prawo...A zalezalo mi, zeby byla jak najdluzsza

Pocieszajace jest jednak to, ze sa tacy, ktorym ten kadr w miare pasuje
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Co do kolorow mi akurat pasuje taka wersja,a co do fotki to fajna "fotografia drogi" (skoro sa filmy drogi ,to moze byc i fotografia drogi )...ale fotka wiele by zyskala gdyby droga nie prowadzila tak jak teraz do wyraznego punktu na styku horyzontu z gorami ,tylko niknela gdzies w dali,pewnie niewielki miales na to wplyw przy robieniu zdjecia,moze gdyby inaczej nieco kadrowac lub uzys szerokiego kata zeby perspektywa byla bardziej dynamiczna to droga by siegala hen,hen w dal i jeszcze dalej ,inaczej by sie wtedy odbieralo ta fotke.To tyle moich subiektywnych ,drogowych rozwazan
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Co do kolorow mi akurat pasuje taka wersja,a co do fotki to fajna "fotografia drogi" (skoro sa filmy drogi ,to moze byc i fotografia drogi )...ale fotka wiele by zyskala gdyby droga nie prowadzila tak jak teraz do wyraznego punktu na styku horyzontu z gorami ,tylko niknela gdzies w dali,pewnie niewielki miales na to wplyw przy robieniu zdjecia,moze gdyby inaczej nieco kadrowac lub uzys szerokiego kata zeby perspektywa byla bardziej dynamiczna to droga by siegala hen,hen w dal i jeszcze dalej ,inaczej by sie wtedy odbieralo ta fotke.To tyle moich subiektywnych ,drogowych rozwazan
    Dzieki Krzysztofie, za wnikliwa "analize drogowa"
    Co do drogi, to masz racje, wplywu na nia nie mialem... Jak juz wczesniej pisalem, zbyt spontanicznie i szybko ustrzelilem dwa kadry (dokladnie z tego miejsca). Kilkaset metrow dalej ustrzelilem kilka kadrow (w celu zlozenia panoramy), choc juz wiem, ze niektore kadry sie "pokrzaczyly" Jednak przysiade do nich, na spokojnie - moze cos z tego wyjdzie

Anyway, dziekuje wszystkim
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów