Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Spróbuj przełożyć kartę graficzną z innego kompa, zobacz czy objaw będzie nadal występował.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pumexior Zobacz posta
    ...Jak myślicie, panowie z serwisu mogli przy czymś pogrzebać żebym do nich wrócił i żebym znowu zapłacił za naprawę?
    Chyba, że to jakieś dzieciaki... Normalny człowiek tak nie postępuje. A swoją drogą skąd u Ciebie taka podejrzliwość i brak zaufania do ludzi ? Moim zdaniem powinieneś reklamować poprzednią naprawę. Zakład ją na pewno uzna, o ile szwankuje któraś z wymienionych części.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Jesli wymieniali proscesor mogli zapomniec dac pasty miedzy procesorem a wentylatorem. nieraz wlasnie takie objawy sa jak w/w. to taka moja mala dywagacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grabasimo Zobacz posta
    Jesli wymieniali proscesor mogli zapomniec dac pasty miedzy procesorem a wentylatorem. nieraz wlasnie takie objawy sa jak w/w. to taka moja mala dywagacja
    Eee, no akurat o paście na procka to dzieciaki eksperymentujące w garażu mogą zapomnieć. W serwisie, nawet najbardziej podłym to chyba niemożliwe.
    Nawet mój zakręcony na maksa były szef o paście pamiętał.
    No bo zakładać wentylator bez pasty, to jak myć zęby bez pasty. Od razu czegoś brakuje, jeśli się wcześniej robiło to chociaż raz w życiu.
    Jeśli chodzi o temperaturę proc. i mobo można sobie poszukać programu do monitorowania i podpatrzeć, czy jak zaczynają się problemy, to jest dużo wyższa niż wcześniej, gdy działa normalnie.

Najłatwiej rzeczywiście, o ile masz możliwość, podłączyć inną grafę i zobaczyć jak z nią działa.
    Ewentualnie spróbować znaleźć inne stery do niej (to nie zaszkodzi, choć pewnie nie pomoże).

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów