Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zlatorudne Mlyny

Chciałbym przedstawić kilka zdjęć z wypadu do Zlatorudnych Mlynow w Czechach w okolicach Zlatych Hor
    Chętnie przeczytam jakieś słowa krytyki. Ze swej strony chciałbym napisać, że mam pewien dylemat - zdjęcia mają różny balans bieli który wynika z tego, że po drodze zmieniło się słońce (na początku było czyste niebo, później słońce znikło za chmurami). Jeżeli takie zdjęcia są w serii chciałoby się, żeby miały jednakowe zabarwienie i nie wiem czy powinienem na siłę je wyrównać czy zostawić tak jak jest.

pzdr
    goblinos
    Fuji

Oszczędny w słowach Awatar sabs2key
    Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Jak dla mnie zdjęcia nie są złe i nie ma szału. Podoba mi się 2 za światełko na drugim planie i kadr. 1 też kadrowo tylko troszku niebo za jasno jak dla mnie. Co do Balansu się nie wypowiadam ale chyba tylko na 3 i 4 jest jakby zbyt niebieskawo. ?? Ogólnie przyjemne fotki.

Domyślnie

Ja bym nie próbował ,na siłę wyrównywać,bo tu żadnego problemu nie ma....Jedynka i dwójka czyste i klarowne czego już na pozostałych jakby zabrakło nieco.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja bym nie próbował ,na siłę wyrównywać,bo tu żadnego problemu nie ma....Jedynka i dwójka czyste i klarowne czego już na pozostałych jakby zabrakło nieco.
    Podpiszę się pod Twoją wypowiedzią.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

zdecydowanie 2 i to co można z niej jeszcze zrobić + to co na temat tego zdjęcia powiedział już sabs2key.

Domyślnie

Dzięki za opinie, w sumie myślałem, że będzie gorzej. Zdjęcia wyszły mi prześwietlone, zrobiłem zbyt dużą korekcję ev, zdjęcia robiłem w pośpiechu, bo mróź był łokropny. Trzeba będzie powtórzyć wypad, bo miejsce fajne
    pzdr
    goblinos
    Fuji

Uprawnienia umieszczania postów