Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Klify, skały, morze...

Witam,

chce wyjecahc na tydzien tylko w celach fotograficznych do Hisszpani lub Wloszech. Chodzi mi o dużą ilosc klifow, skal i cichych wiosek. Czy mozecie doradzic jakies ciekawe miejsca w tych panstwach. Jesli tak to moze znacie jakies tanie noclegi, itp

Dziekuje,

Radek.

Domyślnie

Wykraczając trochę poza kraje, które podałeś proponowałbym południe Portugalii. Na forum jest Malasana, myślę, że on powie Ci coś więcej na ten temat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    lub Wloszech.
    lub do Niemczech
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Domyślnie

Takie krajobrazy, bez zabudowy prędzej znajdziesz w Grecji czy Chorwacji. Noclegi też tańsze.

Domyślnie

Najlepsze krajobrazy poniżej Gibraltaru, wybrzeże Atlantyku w Maroku....
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

wybrzeża Irlandii
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Jeśli nie muszą to być klify i zadowolisz się skałami i to nie małymi i pięknymi widokami z wioską liczącą ok 30 domów to polecam El Chorro!
    Jest to raj dla ludzi wspinających się. Ja będąc tam ostatnio niestety jeszcze nie miałem aparatu! (znaczy się miałem ale kompakta).
    Jest tam taki chodniczek w kanionie z tłumaczenia podajże trakt króla i na nim wychodzą niesamowite zdjęcia.
    Jest camping nie drogi i do wynajęcia chatki! Te drugie trochę droższe.
    Po drodze jadąc z Malagi możesz odbić do Rondy, mniejsze skały za to miasteczko ze swoim kanionem cudowne!

Jeśli chodzi o Włochate to dwa rejony kanion Verdon i okolice Arco gdzie są piękne Via Verraty!

Zapomniałem dodać że w Verdon jeśli będziesz autem nie zostawiaj na tarasach widokowych nic w aucie!
    Miejscowi i Ci co często tam bywają mają nawet taki patent że zostawiają otwarte drzwi żeby mogli sobie sprawdzić że samochód jest na prawdę pusty. Przeważnie dzieje się tak tylko w sezonie letnim ale lepiej dmuchać na zimne
    Ostatnio edytowane przez szela ; 09-02-2010 o 19:26

Oszczędny w słowach Awatar brodnica
    Miasto
    Brodnica, Bydgoszcz, Kharkov

Domyślnie

chcesz tanio i ciekawie - Ukraina i Krym. Widoczki nieziemskie, góry wyrastające z morza, do tego cała masa opuszczonych budynków, fabryk, hoteli. Mieszająca się bieda z bogactwem, na drogach mijasz się z Lexusami, Hummerami lub furmankami, Krazami, Wołgami itp. Ceny przystępne.

Domyślnie

wpisz wyszukiwanie obrazków w google: Manarola

zaloguj się gdzieś w okolicy Pisa i w promieniu 100km jest raj fotograficzny
    Włochy w całej okazałości
    NX2-D300s

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie Klify,morze skały -MADERA

Witam
    To co szukasz jest na MADERZE .
    Masz tam największy klif europejski a drugi na świecie CABO GIRAO 580 m n.p.m.
    Robi się tam wspaniałe zdjęcia . Cała Madera jest bardzo zielona .
    Byłem ,widziałem i jeszcze raz bym poleciał......
    slekar

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów